I den här kategorin hittar du äkta löshår som är tillverkat av människohår. Vårt keratin löshår är 100 % remy, vilket innebär att alla hårstrån ligger i samma riktning. Detta är för att undvika trassel och det ger även ett mycket fint resultat. Löshåret finns i många olika nyanser och är ”double drawn”, det vill säga jämntjockt. Bombshell® Exclusive löshår är ”pre bonded flat tip” löshår, det vill säga lika tjockt i topparna som längst upp. Det ger ett naturligt resultat.

Vårt äkta löshår sätts fast med keratinvax, vilket ger en mer hållbar förlängning jämfört med clip on löshår. Det innebär att slingorna sätts fast en och en genom att fästena av keratinvax hettas upp. När de sedan sätts fast på håret smälter det samman med det vanliga hårstråna. Det ger ett naturligt resultat som dessutom håller länge. Håret slits även mindre eftersom belastningen läggs på hela huvudet. Keratinvax är en naturlig substans som redan finns i våra kroppar.

Bombshell® Exclusive passar perfekt till skandinaviskt eller europeiskt hår. Alla de olika uppsättningarna har 50 cm långa, tunna och fina hårstrån i utmärkt kvalitet som kan användas om och om igen vid rätt skötsel. Genom att använda detta löshår kan du enkelt skapa en hårförlängning som ger dig ett vackert, tjock och glänsande hår med en lyxig känsla. Detta är ett äkta löshår tillverkat av människohår som kommer från Indien. Håret har behandlas minimalt med enbart lite lätta färgningar för att uppnå precis rätt nyans. Kvaliteten är hög med en lyxig känsla och håret är mjukt, lätt, följsamt och enkelt att styla.

För att ett hår ska få kallas för remy måste det vara ett människohår, men det måste också ha kvar alla fjäll. Fördelen med att alla fjäll finns kvar är att håret då är i sitt naturliga skick, vilket innebär att det trasslar mindre. Remyhår är den högsta kvaliteten av äkta löshår som går att köpa. Detta är anledningen till att det ofta är lite dyrare än vad andra löshår av mindre kvalitet är, men resultatet som du får av att använda denna typ av löshår gör det definitivt värt det. Detta är anledningen till att vi väljer att enbart erbjuda våra kunder denna kvalitet.

För att få ett så pass bra resultat som möjligt kan vi hjälpa dig att sätta i ditt äkta löshår. Vi finns i centrala Göteborg och kan hjälpa dig med allt från konsultation och råd till att sätta i ditt nya vackra hår. Vi erbjuder även grossistpris till butiker som vill sälja vårt löshår.

För att få ett så pass bra resultat som möjligt ska man alltid välja ett äkta löshår som är så naturligt som möjligt. När du handlar från oss vet du att du får bäst kvalité till ett mycket bra pris.

999 kr1,499 kr
999 kr1,499 kr
1,099 kr1,599 kr
1,099 kr1,599 kr
999 kr1,499 kr
999 kr1,499 kr
999 kr1,499 kr
1,249 kr1,499 kr
999 kr1,499 kr
999 kr1,499 kr
999 kr1,499 kr

Äkta löshår

CLIP-ON #10

1,599 kr

Äkta löshår

CLIP-ON blond #613

1,599 kr

Äkta löshår

CLIP-ON ljusblond #60

1,599 kr

Äkta löshår

CLIP-ON kastanjebrun #4

1,599 kr

Äkta löshår

CLIP-ON Mörkbrun #2

1,599 kr
999 kr