Clip-on löshår

Clip-on löshår

Clip-on löshår är en populär lösning för att få ett längre och fylligare hår utan att behöva vänta på att det ska växa ut. Med clip-on löshår kan du enkelt få den frisyr du önskar, oavsett om det är en snygg uppsättning eller långa, lockiga lockar.

Clip-on löshår finns i en mängd olika färger, längder och texturer för att matcha din naturliga hårfärg och stil. Det är också ett bra alternativ för dem som vill experimentera med olika stilar utan att behöva klippa sitt naturliga hår.

Det finns många fördelar med clip-on löshår. De är enkla att använda och ta bort, vilket gör dem idealiska för personer som vill ändra sin frisyr ofta. De är också mycket prisvärda jämfört med andra löshårsmetoder, såsom att sy in löshår eller använda lim.

För att använda clip-on löshår behöver du bara fästa clipsen i ditt naturliga hår. Det är viktigt att använda clips som passar din hårtyp för att undvika att skada ditt naturliga hår.

Sammanfattningsvis är clip-on löshår ett utmärkt alternativ för alla som vill ha en snabb och enkel lösning för att få längre och fylligare hår. Med många olika färger och texturer att välja mellan är det enkelt att hitta en stil som passar just dig.

06032023 — Clara Feldt
löshår i färgen ljusblond, metod Tejplöshår

HUR ALLT STARTADE MED HELLO BOMBSHELL!

Jag har alltid haft tunt och kort hår. Men drömmen var alltid ett långt och fylligt svall. När man är liten har precis alla andra det. När man växer upp inser man vilket utbrett problem tunt och kort hår är i norden. Precis som det var för mig. 

när jag var 16år började jag med Clip-On löshår. Oj vad jag var lycklig. Löshåret i sig var det bästa som hänt mig. Jag till och med sov med det. ( Nej jag vet, man ska inte). Men alla som har tunt och kort vet precis vad jag pratar om. JA, ni har gjort exakt samma sak. Iallafall många av er.

När jag fyllde 21år gjorde jag Keratin löshår för första gången. Vilken dröm, Jag grät av lycka, Äntligen kunde jag ha mitt löshår permanent. Ett nytt självförtroende infann sig och med det också en ny Idé. 

När jag var 23år väntade USA och nya äventyr. Visst var det fantastiskt att bo där. Men något grodde inom mig under 2 års tid. Jag ville arbeta med de som en gång gjort mig så glad.

Just det. Löshår. Så 2014 utbildade jag mig till Extensionstylist. 

2015 flyttade jag hem till Sverige, jag sökte jobb på ett företag som jobbade med löshår. Men de hade fullt. Då bestämde jag mig. Jag ska starta eget. 

Jag började hemma hos mina föräldrar, samt gjorde hembesök i hela Sverige mot reseersättning. 2016 var det dax för mig att starta min egna salong. 1 av många. 

Min första lilla pärla på Chalmersgatan i Göteborg. Ett stenkast från Avenyn. Efter 2 år hade vi växt ur den och jag startade i Linnestaden. En fantastisk Salong med högt i tak och balkong. Ja ni hörde rätt. Balkong, Samtidigt hade jag salong i Jönköping. Det var mycket att rodda och jag blev gravid. Visst händer allt på samma gång. Så när lill prins kom blev det andra bullar. Fokus blev webben samt en ny salong i Göteborg. Jag utbildade en ny tjej i Jönköping som tog över salongen samt började arbeta med Bombshell Extensions det gör hon än idag. 

Idag ligger vi på Engelbrektsgatan i Göteborg. Med fantastiska medarbetar blev 2022 vårt bästa år. Trotts krig och en pandemi i nacken. 

Det är kul att så många vill ta del av Bombshell. Löshår av bästa kvalité till bästa pris. 

På den här sidan kommer jag skriva / Lägga upp filmmaterial. Tipsa om hårtrender och allt som rör mitt favorit ämne löshår. Ni är varmt välkomna att följa med på våran resa. Den har bara börjat.

 

Kärlek Clara Feldt 
Grundare Hello Bombshell 

 

06032023 — Clara Feldt