VÄLKOMMEN

Hello Bombshell startades av Clara Feldt och vi gör allt inom hår- och hudvård men jobbar främst med hårförlängning. Idag driver vi salongen i Göteborg och vår webbshop. Här berättar hon historien om hur allt startade.

”Come in as you are, walk out as a bombshell”

1990

När jag var liten klippte alltid mamma mitt hår så det slutade precis nedanför öronsnibbarna. Varje gång var jag lika missnöjd. Jag bara längtade efter det där långa vackra svallet som alla andra tjejer i min klass hade. Så jag började spara. Men tid tog det och tunt var det.

Hårförlängning

När jag var 16 år började jag med clips som jag använde flitigt tills jag upptäckte keratinvax metoden. Jag fastnade totalt då den var så skonsam och tillät mig att vara snygg i håret i hela 4 månader, utan att behöva tänka på att clipsen skulle synas eller åka av. Sedan dess har jag varit ”hooked”.

USA

Jag bestämde mig för och genomförde en extentionutbildning och flyttade till USA. Där gjorde jag bland annat håret på Åsa Vesterlund från Svenska Hollywood fruar och på Julia Franzén som är kändis PT i Sverige och Los Angeles. Drömmen om att starta ett eget företag började växa fram.

Sverige

Efter 2 år flyttade jag tillbaka till Sverige igen och startade upp Bombshell by Clara. Ett företag som ger alla kvinnor karaktär, kvinnlighet och självsäkerhet. Alla kvinnor förtjänar att få vara Bombshells, och vända huvuden på stan med ett vackert och långt svall. Så jag har bara en sak att säga: Reglerna är enkla, come as you are. Walk out as a Bombshell.