Clara Feldh
grundare

Clara är en utbildad och diplomerad extension stylist som gjort håret på diverse kändisar! Hon har medverkat i ett av Sveriges mest sedda program Hollywood fruar och i tidningen Wellnes Magazine som är ett av Sveriges lyxigaste magasin för kvinnor! Hon utvecklade varumärket 2015 och företaget har sedan etablerat sig med raketfart på marknaden med salong i centrala Göteborg! Utbildar även andra inom området. Målet är inställt på att kvalitet alltid levererar nöjda kunder..

BOKA TID

Patricia
Salongschef & frisör

Patricia är Hello Bombshell nya butikschef och har varit frisör i 9 år. Hon är väldigt  nytänkande och kreativ, kommer alltid med nya förslag och idéer.

BOKA TID

Siri eriksson
Extensionstylist & Make up artist

Utbildad i hår och makeup stylist men är specialiserad i löshår (tejp och keratin). Raka linjer och plattare fästen kommer du inte få någon annanstans. Hos Siri spelar det ingen roll om du har långt eller kort hår, hon kommer göra sitt bästa för dina önskemål.

BOKA TID

Susanne Vu
Frisör

Susanne är det senaste tillskottet hos oss på Hello Bombshell. Susanne har jobbat som frisör i 14 år och kommer med stor kunskap inom färg och klipptekniker. Hon ser framemot att få ta hand om dig som kund.

BOKA TID

För mer information

Tel: 0761- 64 05 00
info@hellobombshell.se