Många tror att det är svårt att sätta dit och ta bort löshår själv, men med rätt verktyg till löshår behöver det faktiskt inte vara så svårt. Vi gör allt för att förenkla vägen för dig till långt och tjockt hår, därför har vi valt ut tillbehör för löshår som kan hjälpa dig på vägen. Förutom de produkter du kan hitta i vår butik ger vi dig gärna tips från vår salong i centrala Göteborg.

För att sätta dit löshår med keratinvax behöver du en värmetång som är anpassad för just detta ändamål. I den här kategorin hittar du de allra bästa värmetängerna, utvalda för att de ger ett bra resultat vid användning. När det är dags att ta ut din hårförlängning har vi verktyg och tillbehör för löshår som kommer väl till hands. Vi har remove-vätskor till både keratin löshår och tejp-extensions. Vi har även en speciell borttagningstång till hårförlängning med keratin.

För att hålla löshåret fint och fylligt så länge som möjligt måste man inte bara sätta i det ordentligt, man måste även skydda det under tiden det sitter i. Det är till exempel mycket viktigt att alltid reda ut längderna, och det gör man enklast med rätt löshårstillbehör. En borste som är specialtillverkad för just utredning av löshår gör hela den processen mycket enklare. Några andra tillbehör för löshår som ser till att du håller håret fint länge är värmespray. Det är speciellt viktigt för dig som ofta fönar håret, men det ska även användas när det är sol ute. Du hittar olika sorter i vår butik.

Förutom tillbehör för löshår och verktyg för löshår hittar du andra produkter i vår butik som hjälper dig att lyfta ditt utseende. Du kan till exempel hitta våra favoritmärken på spraytanning som ger precis det där rätta solbrända utseendet. Du kan även hitta andra skönhetsprodukter som vi har valt att ha i vårt sortiment, tack vare deras exklusiva kvalitet. Vi älskar skönhetsprodukter och löshår är vår stora passion. Med hjälp av våra produkter hoppas vi att du kan få ett härligt, fylligt och lyxigt hår som håller sig fint länge. Isättning av löshåret är viktigt, men det är även viktigt hur det sköts om.

Vad behöver man egentligen för tillbehör vid hårförlängning? Det beror på vilket löshår du har valt. Om du har ett löshår med kreatinvax behöver du en värmetång för att smälta vaxet på slingorna. Tillbehör för löshår som sätts fast med tejp är annorlunda. I vår butik har vi valt den bästa tejpen som garanterat ger bra resultat vid rätt hantering.

För löshår som är fastsatt med keratin är det viktigt att du använder en keratin-remover när du tar bort det. Annars finns det risk att skada ditt hår. Rätt tillbehör för löshår ser till att du håller ditt naturliga hår hälsosamt, så var alltid noga med vilka produkter du använder.