Vår salong

Mitt inne i city, på Linnegatan 11, hittar du vår populära salong som ett flertal göteborgare besöker dagligen. Sedan vi etablerades år 2014 har vi blivit välkända för våra förstklassiga hårförlängningar, hårfärgningar samt vårt löshår. Många av våra kunder säger att vi har bäst hårförlängning . Vår salong har även mycket kunniga och professionella hårstylister och frisörer.

Välkommen till en modern salong

Vår salong erbjuder alla moderna hårvårdstjänster såsom klippningar, folieslingor, uppsättningar och uttag av löshår. Vi har även vårt eget märke på löshår som heter ”HelloBombshell exclusive”. Det är ett äkta remyhår som håller extremt hög kvalitet och som finns i många olika nyanser. För att sätta i detta löshår är det enklast att besöka oss, men även om du inte bor i närheten kan du köpa vårt löshår online och låta din lokala frisör sätta i det.

Precis som vårt löshår är av bästa kvalitet ser vi till att vår verksamhet håller samma standard. Om du letar efter en frisör som lägger allra största vikt vid högklassig service har du kommit rätt. Vi strävar efter att erbjuda alla våra kunder en avslappnande och lyxig upplevelse när de besöker vår salong. I våra fina lokaler nära Vasaparken är du alltid välkommen för en härlig behandling, oavsett om du vill ha ett nytt löshår, hårklippning eller färgning.

Vi älskar löshår

Även om du har köpt ditt löshår online och inte har satt dit det i vår salong är du välkommen till oss. Vi kan hjälpa dig att ta bort ditt gamla löshår, sätta om det eller helt enkelt ge dig skötselråd för din hårförlängning. Löshår är vår passion och vi har mycket kunskap om just hårförlängningar. När du köper ditt löshår från oss kan du vara säker på att du får det allra bästa håret på marknaden. Vi har äkta remyhår som är helt obehandlat och garanterat ger ett utmärkt resultat. Vi erbjuder helt enkelt våra kunder det som vi själva väljer.

Pris för hårförlängning

Många som är nyfikna på att skaffa en hårförlängning brukar fråga: är löshår billigt eller dyrt? När du besöker vår salong kommer du snart se att det inte behöver vara särskilt dyrt med löshår. Trots att vårt löshår håller högsta kvalitet är det mycket prisvärt, inte minst för att det har en så pass lång livslängd och håller sig fint länge. För att ta reda på exakt hur mycket det kommer kosta för dig behöver du vanligtvis komma på en konsultation, speciellt om det är första gången som du vill göra hårförlängning genom oss. Kontakta oss så kan vi boka in dig för det.

Hårförlängningar i Göteborg

Vår salong strävar efter att erbjuda den bästa hårförlängningen i hela Göteborg, för vi anser att alla har rätt att få känna sig som ett ”bombshell”. När du väljer att göra din hårförlängning genom oss kan du vara säker på att du får det allra bästa som finns på marknaden. Vi är noggranna med kvalitet och använder bara förstklassiga produkter.

Alla i vårt team är utbildade och kan erbjuda olika behandlingar, skräddarsydda för att passa dig. Vår salong vill helt enkelt bli din bästa frisör i Göteborg vilket är anledningen till att vi lägger fokus på prisvärd lyx. Välkommen till oss!

Linnegatan 11

Göteborg

Tel: 0764- 14 93 10

Info@hellobombshell.se

VÄLKOMMEN

Hello Bombshell startades av Clara Feldt och vi gör allt inom hår- och hudvård men jobbar främst med hårförlängning. Idag driver vi salongen i Göteborg och vår webbshop. Här berättar hon historien om hur allt startade.

”Come in as you are, walk out as a bombshell”

1990

När jag var liten klippte alltid mamma mitt hår så det slutade precis nedanför öronsnibbarna. Varje gång var jag lika missnöjd. Jag bara längtade efter det där långa vackra svallet som alla andra tjejer i min klass hade. Så jag började spara. Men tid tog det och tunt var det.

Hårförlängning

När jag var 16 år började jag med clips som jag använde flitigt tills jag upptäckte keratinvax metoden. Jag fastnade totalt då den var så skonsam och tillät mig att vara snygg i håret i hela 4 månader, utan att behöva tänka på att clipsen skulle synas eller åka av. Sedan dess har jag varit ”hooked”.

USA

Jag bestämde mig för och genomförde en extentionutbildning och flyttade till USA. Där gjorde jag bland annat håret på Åsa Vesterlund från Svenska Hollywood fruar och på Julia Franzén som är kändis PT i Sverige och Los Angeles. Drömmen om att starta ett eget företag började växa fram.

Sverige

Efter 2 år flyttade jag tillbaka till Sverige igen och startade upp Bombshell by Clara. Ett företag som ger alla kvinnor karaktär, kvinnlighet och självsäkerhet. Alla kvinnor förtjänar att få vara Bombshells, och vända huvuden på stan med ett vackert och långt svall. Så jag har bara en sak att säga: Reglerna är enkla, come as you are. Walk out as a Bombshell.