Vår salong

Mitt inne i city, på Lantmätargränd 22 jönköping hittar du vår populära salong som snabbt blivit en populär knytpunkt för alla extensionsfantaster, vi har hjälpt flera med sin Hårförlängning i Jönköping. Sedan vi etablerades år 2014 har vi blivit välkända för våra förstklassiga hårförlängningar, hårfärgningar samt vårt löshår. Många av våra kunder säger att vi har bäst hårförlängning i Göteborg & nu hoppas vi göra er lika nöjda i Jönköping. Vår salong har även mycket kunniga och professionella hårstylister och frisörer.

Välkommen till en modern salong

Vår salong erbjuder alla moderna hårvårdstjänster såsom klippningar, folieslingor, uppsättningar och uttag av löshår. Vi har även vårt eget märke på löshår som heter ”HelloBombshell exclusive”. Det är ett äkta remyhår som håller extremt hög kvalitet och som finns i många olika nyanser. För att sätta i detta löshår i Jönköping är det enklast att besöka oss, men även om du inte bor i närheten kan du köpa vårt löshår online och låta din lokala frisör sätta i det.

Precis som vårt löshår är av bästa kvalitet ser vi till att vår verksamhet håller samma standard. Om du letar efter en frisör i Jönköping som lägger allra största vikt vid högklassig service har du kommit rätt. Vi strävar efter att erbjuda alla våra kunder en avslappnande och lyxig upplevelse när de besöker vår salong. I våra fina lokaler mitt inne i city är du alltid välkommen för en härlig behandling, oavsett om du vill ha ett nytt löshår, hårklippning eller färgning.

Vi älskar löshår

Även om du har köpt ditt löshår online och inte har satt dit det i vår salong är du välkommen till oss. Vi kan hjälpa dig att ta bort ditt gamla löshår, sätta om det eller helt enkelt ge dig skötselråd för din hårförlängning. Löshår är vår passion och vi har mycket kunskap om just hårförlängningar. När du köper ditt löshår från oss kan du vara säker på att du får det allra bästa håret på marknaden. Vi har äkta remyhår som är helt obehandlat och garanterat ger ett utmärkt resultat. Vi erbjuder helt enkelt våra kunder det som vi själva väljer.

Pris för hårförlängning

Många som är nyfikna på att skaffa en hårförlängning brukar fråga: är löshår billigt eller dyrt? När du besöker vår salong kommer du snart se att det inte behöver vara särskilt dyrt med löshår. Trots att vårt löshår håller högsta kvalitet är det mycket prisvärt, inte minst för att det har en så pass lång livslängd och håller sig fint länge. För att ta reda på exakt hur mycket det kommer kosta för dig behöver du vanligtvis komma på en konsultation, speciellt om det är första gången som du vill göra hårförlängning genom oss. Kontakta oss så kan vi boka in dig för det.

Hårförlängning

Vår salong strävar efter att erbjuda den bästa hårförlängningen i hela Jönköping, för vi anser att alla har rätt att få känna sig som ett ”bombshell”. När du väljer att göra din hårförlängning genom oss kan du vara säker på att du får det allra bästa som finns på marknaden. Vi är noggranna med kvalitet och använder bara förstklassiga produkter.

Alla i vårt team är utbildade och kan erbjuda olika behandlingar, skräddarsydda för att passa dig. Vår salong vill helt enkelt bli din bästa frisör i Jönköping vilket är anledningen till att vi lägger fokus på prisvärd lyx. Välkommen till oss!

Lantmätargränd 22

553 20, Jönköping

Tel: 0764- 14 93 10

Info@hellobombshell.se