Jobba hos oss

Det ska kännas bra att vara fin ♥️
På hello Bombshell eftersträvar vi alltid schyssta villkor! Från fabrik till salong, till personal och slutligen till dig som kund. Vi eftersträvar alltid så hållbara alternativ som möjligt. Både ekonomiskt och ur ett miljöperspektiv!

Allt hår är donerat av egen fri vilja. Löshåret är äkta och av god kvalité. Vilket gör att vårt löshår kan användas om och om igen. Vårt löshår är ingen slit och släng vara utan ett varaktigt hår som håller. Du kan använda vårt hår i flera månader, till och med år om du sköter det väl!

Allt vårt hår skickas i 50 pack Till oss även om du beställer 25 slingor på hemsidan. Då plockar vi ut 25 slingor till dig o postar. För att slipp slöseri på material får vi allt hår i 50 pack. De Hårförpackningarna som kommer till dig sparar du så när de är dax för dig att vila ditt hår. Då lägger du tillbaka håret i din förpackning för minimalt slitage på ditt hår. Bra för ditt löshår. Bra för miljön. ♥️

Våra papperspåsar är SGS certifierade så det går att återanvända samt återvinna. Allt för att du som kund ska känna dig trygg att handla av oss. Du tänker på miljön. Vi med!

Arbetsvillkor:
Vi på Hello Bombshell är med i Frisör Företagarna vilket betyder att alla våra anställda går efter deras avtal. 
Semesterersättning utgår till alla våra anställda samt förmånliga priser på vårt löshår och våra produkter. Vår personal får själva anpassa sina arbetsscheman utefter deras egna önskemål.

Vi på Bombshell strävar efter en sån bra arbetsmiljö som möjligt för vår personal. Allt för att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Vi står för bra villkor.

Undrar du över något så är du varmt välkommen att mejla oss info@hellobombshell.se vi svarar så fort vi kan ♥️