500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Varje paket innehåller 25 st slingor.

Beskrivning

#10 Naturbrunt löshår

Bombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip är ett keratin löshår i vår mest exklusiva kvalité. Det mjuka löshåret har extra lång livslängd och kan återanvändas under flera månaders tid. #10 naturbrunt löshår är 100 % remy vilket betyder att alla hårstrån går i samma riktning och att håret inte kommer trassla ihop sig. Löshåret av hög kvalité har en jämn tjocklek som gör det extra följsamt.

Naturbrun

Vill du framhäva dina drag och rama in ditt ansikte är #10 Naturbrunt löshår ett bra val. Solljus reflekteras väl i brunt hår och gör att man upplever alla färgskiftningar från guld till rött. Ett glansigt välvårdat hår av högsta kvalité framhäver dessa skiftningar. När vintern kommer och sommarens solblekta slingor försvinner kan du pigga upp håret genom att tillsätta löshår i olika bruna nyanser. Med en intensiv mahogny eller en nougatbrun nyans kan du variera ditt hår att se antingen dramatiskt eller stilrent ut. #10 Naturbrunt löshår ger en naturlig look som man kan addera andra färger till för att skaffa sin egen personliga stil.

Makeup tips för naturbrunt hår

Naturell makeup är väldigt trendigt och passar extremt bra till #10 Naturbrunt löshår. Hårfärgen lyfts fram om du använder dig av kalla men mjuka toner. Använd dig av en ljus ögonskugga, ett lätt lager mascara och på kindbenen en highlighter för ett fantastiskt fräscht resultat.

Beställa hårförlängning – tips!

För ett snyggare resultat kan du blanda i olika nyanser. Varje slinga är ca 50 cm lång och från kreatinfästet till toppen är håret lika tjockt. För hårförlängning behövs ca 100 slingor och för förtjockning ca 75 stycken. Löshåret behöver klippas till det så att det naturligt smälter in i ditt hår. #10 Naturbrunt löshår är ett billigt sätt att få det bästa håret med en fin brun nyans.

Exklusiv kvalité

Detta lyxiga löshår är tillverkat av äkta hår. De tunna fina hårstråna är extra lämpliga för dig med europeiskt hår. Det prisvärda löshåret av högsta kvalité hämtas från Indien och följer man skötselråden noga går det utmärkt att använda detta äkta löshår flera gånger. #10 Naturbrunt löshår är ett obehandlat hår som blivit mycket skonsamt preparerat med sulfatfria produkter och har därför kvar den ursprungliga färgen. Endast en minimal färgskiftning kan förekomma. Det gör det till ett av marknadens mest hälsosamma hår. #10 Naturbrunt löshår är helt enkelt lenhet och lyx till bästa pris. Håret är lika tjockt från topparna ner till kreatinfästet vilket gör produkten unik. Till skillnad från många andra löshår är i stort sett alla strån i en bunt 50 cm långa. Det bästa löshåret till bästa priset är vad som garanterar nöjda och återkommande kunder och användare av denna produkt. Handlar säkert gör du med betalning genom Payson.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • När du ska sova bör håret alltid vara flätat.
  • Fästena behöver redas ut ofta för bästa effekt.
  • Håret får ej vara blött när du sover eller när det borstas.
  • Använd endast anvisade skötsel- och stylingprodukter.
  • Bad i havsvatten och klorerad pool bör undvikas.
  • För att minska slitage på löshåret bör du använda rekommenderad borste.
  • Ditt löshår behöver borstas minst två gånger per dag.
  • Färgning och blekning av håret sker på egen risk. All behandling inverkar på hårets kvalité.
  • För bästa borttagning följ manualen noga.
  • Nu kan du glädja dig åt detta fantastiska hår från Bombshell!