500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Varje paket innehåller 25st slingor.

Beskrivning

#12 Gyllenbrunt löshår

Löshår av hög kvalité kan göra underverk för ditt hår. Bombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip löshår är lika tjockt i topparna som det är längst upp, vilket får det att se naturligt ut. Keratin löshår är 100 % remy. Alla hårstråna ligger i samma riktning vilket hindrar håret från att trassla sig. Den exklusiva kvalitén gör löshåret lätt att styla och #12 gyllenbrunt löshår passar perfekt ihop med skandinaviskt hår.

Gyllenbrun

Brun hårfärg kan upplevas som livlös och tråkig. Inget kan vara mer fel. Ett välvårdat och glansigt brunt hår reflekterar ljus och framhäver alla nyanser från kopparrött till gyllene guld. På sommaren bleker solen naturliga slingor i håret och på höst- och vinterhalvåret kan du experimentera med #12 gyllenbrunt löshår tillsammans med olika bruna nyanser. Det finns inget som säger att slingor måste vara ljusa, de kan lika gärna vara av en varm mörk mahognyton. Med #12 gyllenbrunt löshår kan du skapa både subtila, naturliga eller kraftfulla och dramatiska effekter i ditt hår. Löshår är ett enkelt sätt att pigga upp både dig själv och din frisyr.

Makeuptips för gyllenbrunt hår

Ett vackert gyllenbrunt hår framhävs ännu mer av en snygg makeup. Till #12 gyllenbrunt löshår kan du med fördel använda olika brons- och svarta nyanser för att markera och lyfta fram dina ögon. Skapa en kvinnlig och förförisk look med hjälp av vackert löshår och en matchande makeup.

Beställa hårförlängning – tips!

Löshår är ett billigt sätt att skapa effektfulla schatteringar i håret. För att löshåret ska se naturligt ut behöver de jämntjocka löshårsslingorna klippas in i det egna håret. Det är också viktigt att #12 gyllenbrunt löshår passar ihop med din normala hårfärg. Till en hårförlängning behöver du i regel 100 slingor medan det räcker med ungefär 75 till förtjockning av ditt naturliga hår.

Exklusiv kvalité

Bombshell® Exclusive är ett exklusivt löshår som är gjort av äkta människohår. Varje uppsättning har 50 cm långa fina hårstrån som passar perfekt till europeiskt och skandinaviskt hår. Löshåret som kommer från Indien är minimalt behandlat och om det sköts rätt kan det användas om och om igen. Eftersom det naturliga löshåret bara genomgår lätta färgningar för att få till de olika nyanserna är det följsamt, mjukt och lätt att styla. Ett äkta löshår ger en lyxig känsla av tjockt och vackert glänsande hår. #12 gyllenbrunt löshår är, precis som alla andra nyanser, tillverkat enligt double drawn. Det innebär att håret är lika tjockt från keratinfästet ut till topparna och i princip alla hårstrån är lika långa. Detta gör att #12 gyllenbrunt löshår är dyrare att köpa men ett rätt skött löshår håller längre och ger en mer naturlig känsla. Bombshell Exclusive finns i många nyanser vilket gör det lätt att hitta en ton som passar din hårfärg.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Följ skötselråden noga så håller ditt löshår längre
  • Borsta håret minst två gånger om dagen
  • Undvika att borsta håret när det är blött
  • Använd bara borstar och hårprodukter som är avsedda för äkta löshår
  • Experimentera inte själv med hårfärgnings- och blekningsprodukter eftersom dessa kan förstöra håret helt
  • Var noga med att reda ut och borsta fästen ofta för att undvika trassel
  • Undvik att bada i klorerat vatten eller havsvatten när du har löshåret i
  • Fläta håret för att skydda det mot väder och vind
  • Löshåret håller längre om du flätar det när du sover
  • Med Bombshell Exclusive skapar du enkelt livfulla effekter och vackra schatteringar i ditt hår