500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Varje paket innehåller 25st slingor!

Beskrivning

#18 Grå askblont löshår

Nu kan du få det där härliga hårsvallet som du tidigare bara kunnat drömma om. Med Bombshell® Exclusive förlängningar av äkta hår i hög kvalité så kommer ditt hår att se lika mjukt och tjockt ut som ett naturligt hår. Keratin löshår finns i flera moderiktiga nyanser och #18 Grå askblont löshår är bara en av de snygga och lättskötta hårförlängningarna som du hittar här.

Grå askblond

Med #18 Grå askblont löshår så syns det att du har koll på modet. Om du ger dina nya förlängningar samma vård och omsorg som du brukar ge ditt hår så behåller du även glansen och den sköna känslan i ditt nya hår. Färgen på #18 Grå askblont löshår lyfter fram glimten i ljusa ögon och passar bra både till den som är ljushyllt och till den som vill skapa kontraster. Lika väl som det skapar volym i ett ljust hår så kan det se fantastiskt ut med askblonda slingor i ett mörkt hår. Löshår kan göra underverk med utseendet.

Makeuptips för askblont hår

Eftersom #18 Grå askblont löshår är lika tjockt i topparna som längst upp så skapar det volym som gör det lätt att lägga märka till nyansen. Därför är det lämpligt med en lätt make up. Satsa på kalla färger som går fint till håret.

Beställa hårförlängning – tips!

Om du vill skapa en effekt som får dina vänner att titta lite extra så kan du blanda #18 Grå askblont löshår med andra nyanser men om du vill ha en diskret förtjockning av håret bör du välja en nyans nära din naturliga hårfärg. Det krävs cirka 100 slingor för en hårförlängning medan 75 stycken räcker för att göra ditt hår tjockare. Här hos Hello Bombshell hittar du slingor billigt.

Exklusiv kvalité

Bombshell® Exclusive är äkta löshår av mycket hög kvalité. Det är gjort av fina hårstrån och är ett utmärkt val för personer med europeiskt hår. Om du sköter ditt hår väl så kan du dessutom ha glädje av håret länge. Löshåret är inte behandlat med stora mängder kemikalier utan är bara lätt behandlat och ibland färgat för att få rätt nyans. #18 Grå askblont löshår är precis som de andra nyanserna double drawn. Med det menas att allt hår är lika tjockt i topparna som vid den andra änden. Så gott som varje strå är 50 cm långt i slingorna och gör det därför möjligt för dig att klippa in det i den frisyr du vill ha. Precis som #18 Grå askblont löshår så ger alla färger ett naturligt intryck och en mjuk inramning av ditt ansikte. Att bygga upp sin frisyr med löshår av äkta hår ger ett enastående resultat.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Fläta håret innan du går till sängs på kvällen
  • Gå inte och lägg dig med vått hår
  • Borsta håret blankt två gånger per dag
  • Borsta inte ditt hår när det är vått
  • Använd bara borstar som HelloBombshell rekommenderar för löshår
  • Styla bara håret med produkter från HelloBombshell
  • Red ut fästena ofta och kontrollera att du inte har tovor vid hårbotten
  • Undvik havsbad och klorvatten för att skona löshåret
  • Fläta eller sätt upp håret när väder och vind nöter på det
  • Färga eller blek inte ditt nya löshår