500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Varje paket innehåller 25st slingor!

Beskrivning

#22 Honungsblont löshår

Hellobombshell® Exclusive ger dig en känsla av lyx. Håret är jämntjockt, vilket gör att det ser helt naturligt ut. Keratin löshår är 100% remy, d v s alla hårstrån är i samma riktning för att trassel ska undvikas. Bombshell® Exclusive är av hög kvalité med andra ord! Hellobombshell® Exclusive är obehandlat och sulfatfritt. #22 Honungsblont löshår är ett prisvärt kvalitétshår med lång livslängd, lätt att styla till sagolikt vackra frisyrer!

Honungsblond

#22 Honungsblont löshår passar helt perfekt för dig med varmare toner. Du kommer att känna dig lyxig, glamorös och exklusiv. Det är väl bra anledningar till varför du bör haka på trenden och skaffa #22 Honungsblont löshår! Du kan du styla ditt nya hår till de mest fantastiska frisyrer utan att du behöver betala en hel förmögenhet. Du får helt enkelt ett löshår av mycket hög kvalité med lång livslängd till ett mycket bra pris. Och du får ett glänsande gyllene hårsvall som väcker beundran. Känn dig utvald och uppskattad! Om du behöver hjälp med ditt val – kontakta oss gärna!

Makeuptips för honungsblont hår

#22 Honungsblont löshår är en fantastisk, mjukt glänsande, varm färg. Följ upp tonen med ett solkysst puder och en ögonskugga i en glittrande flörtig nyans! För att ytterligare understryka det varma uttrycket är tipset att du använder ett läppglans i en dämpad ton.

Beställa hårförlängning – tips!

#22 Honungsblont löshår bör klippas in i det egna håret för ett ultimat resultat. Normalt behövs 75 slingor för en förtjockning och 100 slingor för en hårförlängning. Varje slinga väger 0,8 – 1 gram och är ca 50 cm lång. Kom in på vår salong på Chalmersgatan 17 i Göteborg om du vill ha hjälp! Du kommer att bli mycket nöjd med Hello Bombshells fantastiska kvalité till ett osannolikt billigt pris.

Exklusiv kvalité

Bombshell® Exclusive är ett äkta löshår av högsta kvalité med extra lång livslängd. Det är tillverkat av fina och tunna strån av äkta människohår. Blanda gärna flera färger för att få ett naturligt resultat. #22 Honungsblont löshår säljs till exempel med sin ursprungliga mjukt blonda färg och genomgår bara en lätt kemisk behandling med sulfatfria produkter. (Mer hälsosamt än många andra löshår på marknaden)! Om du sköter löshåret enligt anvisningarna, kan du använda det om och om igen. Vårt hår är ”double drawn” vilket innebär att håret är jämntjockt. Bombshell® Exclusive är alltså något extra, eftersom de flesta arbetar med ”singel drawn”. Den största skillnaden på ”singel drawn” och ”dubbel drawn” är att i stort sett alla strån ska vara lika långa. Endast ett fåtal strån kan vara kortare än 50 cm i samma bunt. Detta gör att håret är dyrt i inköp, men ger också extremt nöjda kunder. #22 Honungsblont löshår ger dig en härligt lyxig och glamorös känsla.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Fläta ditt hår innan du somnar och sov aldrig med vått hår.
  • Borsta och red ut fästena ofta.
  • Borsta håret minst en gång på morgonen och en gång på kvällen.
  • Borsta aldrig håret när det är vått.
  • Använd alltid borstar som är rekommenderade av HelloBombshell när du borstar ditt hår.
  • Använd endast HelloBombshells hårvårds- och stylingprodukter samt stylingverktyg och följ anvisningarna noga.
  • Kontrollera att det inte blivit några tovor vid hårbotten.
  • Undvik havsvatten och klorerat vatten. Fläta håret när du känner att vädret kan skada håret.
  • Använd inte färg eller blekmedel i löshåret då det kan uppkomma skada.
  • Personer som använder vissa mediciner och som lider av vissa sjukdomar bör ej använda hårförlängningar.