500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Varje paket innehåller 25st slingor!

20 i lager

Beskrivning

#4 Kastanjebrunt löshår

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip löshår passar utmärkt för skandinaviskt hår. #4 Kastanjebrunt löshår från Bombshell® Exclusive är 100% remy, vilket innebär att alla hårstrån ligger i samma riktning och att det inte trasslar ihop sig lika lätt som annat löshår. Det innebär att håret håller längre och att det är enkelt att jobba med. Det här är ett keratin löshår av hög kvalité och med lång livslängd.

Kastanjebrun

Möt hösten med ett tjockt kastanjebrunt hårsvall eller inled sommaren i en ny härlig frisyr. #4 Kastanjebrunt löshår är en klassisk hårfärg som passar dig som vill pigga upp vardagen med nya toner. #4 Kastanjebrunt löshår är perfekt för dig med slitet och torrt nordiskt hår. Söker du efter ett löshår i en varm ton har du hittat helt rätt. Vill du sedan förändra dig allteftersom, kan du själv välja att blanda ut färgen med en ljusare nyans eller invänta sommaren och låta solen bleka naturliga och fina slingor i håret. Pigga upp dig själv med en ny frisyr och en ny härlig hårfärg!

Makeuptips för kastanjebrunt hår

#4 Kastanjebrunt löshår passar dig som tycker om varma toner och är ute efter extra glans. Välj gärna en ögonskugga i en guldig ton för att framhäva hårfärgen på bästa sätt. Önskar du ett mer dramatiskt uttryck kan du välja en mörkare nyans.

Beställa hårförlängning – tips!

#4 Kastanjebrunt löshår går i en varm nyans och för ett extra snyggt resultat kan du välja att kombinera flera olika färger. Denna hårförlängning köper du billigt hos oss och behöver klippas in i håret för att det ska se naturligt ut. Vi rekommenderar att du kommer in till salongen eller kontaktar oss om du har några frågor om färgerna, som kan se lite annorlunda ut i verkligheten.

Exklusiv kvalité

#4 Kastanjebrunt löshår från Bombshell® Exclusive är det mest exklusiva hår vi har. Håret är tillverkat av äkta människohår och det håller europeisk standard, vilket innebär att dess fina och tunna strån passar perfekt på personer med europeiskt hår. Löshåret är minimalt behandlat och om du följer anvisningarna som följer med och tar hand om ditt hår, så kommer du att kunna använda det många gånger. #4 Kastanjebrunt löshår är ett äkta löshår som går i en varm ton och i och med att det är så pass obehandlat är det otroligt mjukt, lent och tjockt. Håret är double drawn, vilket betyder att det är lika tjockt hela vägen. Det här skiljer sig från de flesta andra löshår, som ofta är singeldrawn. Resultatet är ett perfekt hårsvall och du kommer att känna dig som en Hollywood-stjärna. Tänk på att håret behöver klippas in i ditt eget hår när du gör en hårförlängning.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Använd borstar anpassade för äkta löshår
  • Vissa hårfärgningsprodukter och blekmedel kan skada löshåret
  • Bada helst inte i salt eller klorerat vatten med löshår
  • Fläta gärna håret innan du går och lägger dig
  • Fläta gärna håret vid dåligt väder
  • Följ de medföljande anvisningarna för längre hållbarhet
  • Gör en vana av att reda ut håret från fästet till topparna
  • Borsta gärna håret minst ett par gånger om dagen
  • Undvik att borsta håret direkt efter bad eller dusch, vänta tills det har torkat
  • Med Bombshell Exclusive kan du skapa frisyrer med schatteringar och andra intressanta effekter