500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité.
Varje paket innehåller 25st slingor

Beskrivning

#6 Mellanbrunt löshår

Hellobombshell® Exclusive är löshår av mycket hög kvalité som består av 100 % av remy vilket innebär att du lätt kan fixa till nya frisyrer utan att håret trasslar sig. Löshåret Bombshell® Exclusive är lika tjockt i topparna som närmast hårbotten och är lätt att jobba med. Du fäster alltid keratin löshår, som detta, med hjälp av en värmetång. Modellen #6 Mellanbrunt löshår passar alla med brunt hår.

Mellanbrun

Mellanbrun är en nyans med fin lyster som ofta framhäver färgen på dina ögon och som passar ihop med såväl varma som kalla färger. Det är helt enkelt en färg som är flexibel och som passar många. Om du väljer detta löshår har du en produkt som på ett bra sätt kan kombineras med alla färger i det bruna spektrat. Vår produkt #6 Mellanbrunt löshår går även fint ihop med många olika röda nyanser. Modellen #6 Mellanbrunt löshår ger en fantastisk kvalitet i relation till priset och kommer att hålla sig fint väldigt länge. Med denna färgnyans gör du ett tryggt val som du inte kommer att ångra.

Makeuptips för mellanbrunt hår

Har du mellanbrunt hår är det tacksamt att lägga makeup. Färgen passar till många toner, såväl varma som kalla. Om du vill använda mycket eller lite smink bestämmer du själv. Vårt tips är att framhäva #6 Mellanbrunt löshår med en fin ögonmakeup samt läppar i en ljus färg.

Beställa hårförlängning – tips!

Vi kan erbjuda ett billigt sortiment och #6 Mellanbrunt löshår kan kombineras med flera andra färger för ett riktigt snyggt och levande resultat. Många av våra kunder klipper sig när de gjort en hårförlängning, det ger en snygg övergång mellan löshår och naturligt hår. Lite beroende på vad man vill uppnå brukar vi säga att det går åt 75 -100 slingor.

Exklusiv kvalité

Modellen #6 Mellanbrunt löshår ingår i vår populära serie Bombshell® Exclusive som är vårt mest exklusiva löshår, framtaget för kvalitetsmedvetna kunder. Det är givetvis gjort av äkta människohår. Stråna är tunna och passar därför alla med europeiskt hår som vill ha äkta löshår med lyxig känsla och riktigt lång livslängd. Det kan vara intressant att veta att håret i denna serie kommer från Indien och att det säljs med sin ursprungliga färg. #6 Mellanbrunt löshår har, till skillnad från hår från många av våra konkurrenter, bara genomgått en lättare kemisk behandling. Det innebär att löshåret blir mer hälsosamt att använda. Håret i denna produktserie är lika tjockt hela vägen från hårfästet och ut till topparna vilket är mycket ovanligt på marknaden. Tekniken bakom detta kallas ”double drawn” och innebär alltså att stråna är lika långa. Denna produkt passar alla som vill ha högsta kvalitet och extra lång livslängd på sitt löshår.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Med Bombshell Exclusive kan du skapa frisyrer med schatteringar och andra intressanta effekter
  • Använd borstar och hårvårdsprodukter anpassade för äkta löshår
  • Följ de medföljande skötselråden så håller håret länge
  • Borsta gärna håret ett par gånger om dagen
  • Undvik att borsta håret direkt efter bad eller dusch, vänta tills det har torkat
  • Vissa hårfärgningsprodukter och blekmedel kan skada löshåret
  • Undvik trassel genom att reda ut håret från fästet till topparna
  • Bada helst inte i salt eller klorerat vatten med löshår
  • Att fläta håret ger skydd mot väder och vind
  • Håret slits mindre om du har det flätat när du sover