500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Varje paket innehåller 25st slingor!

Beskrivning

#613 Ljusblont löshår

Få ett långt och välmående hårsvall med hjälp av Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip som dessutom är enkelt att sätta in. Du får ett keratin löshår vars hårstrån är lika tjocka i topparna som längst upp i hårbotten. Alla hårstrån är i samma riktning vilket gör att håret inte kommer trassla ihop sig. Färgen på löshåret är #613 ljusblont löshår från Bombshell® Exclusive och har hög kvalité.

Ljusblond

Skandinaviskt blont hår är väldigt eftertraktat men ett känt fenomen är att håret oftast har svårt att växa sig långt. Alla hår är olika och vissa har ett tjockt och långt hår medan andra har ett tunt och kort hår. Med hjälp av löshår kan du som kämpar med tillväxten äntligen slappna av och njuta av ett långt blont hårsvall. För dig som vill framhäva dina ögon är färgen Just like Moonroe #613 ljusblont löshår att rekommendera då den passar folk med ljusa och mörka drag. Den här färgen #613 Ljusblont löshår ger dig ett blont och framförallt kallt hår som passar till det skandinaviska klimatet.

Makeuptips för ljusblont hår

Framhäv ditt #613 Ljusblont löshår ännu mer genom att bära make up i ljusa och somriga toner. Ett tips är att sikta på färger som bland annat vitt, beige, ljusrosa, glitter och silver. Tillsammans med ditt blonda hårsvall får du en sockersöt och somrig look.

Beställa hårförlängning – tips!

För bästa resultat är ett tips att blanda flera färger med varandra. Du får ett naturligt och livfullt hårsvall med fantastisk kvalité från Hello Bombshells för ett billigt pris. Klipp in ditt #613 ljusblont löshår i det egna håret efter insättning för att skapa ett naturligare hår. Vid osäkerhet kan du komma in till salongen på Chalmersgatan 17 i Göteborg för hjälp med din hårförlängning.

Exklusiv kvalité

Njut av äkta löshår som håller europeiskt standard med fina tunna strån av exklusivt människohår som håller hög kvalité. Ta del av ett sällsynt #613 ljusblont löshår som härstammar från Indien. Du får ett löshår som kan återanvändas flera gånger då håret inte innehåller massa keramiker samt säljs i sin ursprungsfärg. För att håret ska kunna återanvändas är det viktigt att det behandlas rätt från första början. Sätt in ditt nya #613 ljusblont löshår och njut av ett välmående mjukt och lent hår från Bombshell® Exclusive. Få ett exklusivt löshår vars hårstrån är lika tjocka från topparna till botten. Priset är värt att lägga ut då du får ett tjockt och naturligt hårsvall som blir lätt att styla. Tack vare att håret är minimalt behandlat har det lång hållbarhet och hög kvalité. Löshåret passar lika bra till skandinaviskt som till europeiskt hår vilket gör att alla kan njuta av den underbara kvalitén.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Innan läggdags är ett toppentips att fläta håret eftersom det minskar tovor.
  • Gå aldrig och lägg dig med blött hår
  • Borsta aldrig håret när det är blött
  • När håret är torrt är det viktigt att borsta det morgon och kväll
  • Undvik havsvatten och klorerat vatten då det kan förstöra håret
  • Vid dåligt väder bör man fläta håret
  • Använd rekommenderade stylingprodukter från godkända märken
  • Undvik blekning och färgning av löshåret
  • Om du har några sjukdomar bör du rådfråga din läkare
  • Vänta helst 48 timmar innan första tvättningen