500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité.
Varje paket innehåller 25st slingor

Beskrivning

#8 Ljusbrunt löshår

Bombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip är vår mest exklusiva kvalité bland keratin löshår. Håret håller mycket hög kvalité och kan återanvändas flera gånger eftersom det har en hållbarhet utöver det vanliga. Alla hårstrån går i samma riktning, vilket gör att #8 Ljusbrunt löshår inte kommer att trassla ihop sig. Hår tillverkat så här är 100% remy. Då håret har jämn tjocklek får man en följsam och exklusiv upplevelse.

Ljusbrun

Gillar du naturliga bruna toner i håret är #8 Ljusbrunt löshår det rätta valet. Det är en lättsam färg som passar alla olika hudtoner. Under sommarmånaderna får du fina solblekta slingor som ser naturliga ut. Solljus återspeglas i hög grad i brunt hår. Det gör att du kommer att uppleva färgskiftningar som går från guld till rött. Ett välvårdat löshår av högsta kvalitet framhäver dessa skiftningar. När hösten och vintern gör sitt intåg så kan du experimentera genom att sätta in olika nyanser av brunt i ditt #8 Ljusbrunt löshår. Genom att lägga till exempelvis en mahogny eller en mörkbrun nyans skapar du din egen personliga touch.

Makeuptips för ljusbrunt hår

Ljusbrunt är en färg som passar bra till naturell makeup. Toner som går i brunt, guld och brons är det mest perfekta för att lyfta fram #8 Ljusbrunt löshår på bästa vis. Vill du få en mer dramatisk eller tuff attityd? Prova att måla dina läppar i en stark färg.

Beställa hårförlängning – tips!

För att få ett förstklassigt resultat råder vi dig att blanda olika nyanser. Varje slinga är ca 50 cm lång. Planerar du att göra en förtjockning får du räkna med att du behöver ca 75 st slingor. Vill du göra en hel hårförlängning behövs det ca 100 st. #8 Ljusbrunt löshår är ett billigt sätt att få en fin brun nyans till en fantastisk kvalité.

Exklusiv kvalité

Vårt #8 Ljusbrunt löshår är tillverkat av äkta hår. Stråna, som är tunna och fina, passar utmärk för dig med europeiskt hår. Detta löshår av högsta kvalité är hämtat från Indien. Genom att du noggrant följer skötselråden kommer du att kunna använda ditt äkta löshår under en lång tid. #8 Ljusbrunt löshår har behållit sin ursprungliga färg genom att det skonsamt blivit preparerat med kemikaliefria och sulfatfria produkter. Detta gör vårt hår till ett av de mest hälsosamma på marknaden. Löshåret är helt enkelt lyx och mjukhet till ett fantastiskt pris. Produkten är unik eftersom håret är lika tjockt från keratinfästet ner till topparna. Den stora skillnaden från många andra löshår är att nästintill alla strån är 50 cm långa. Nöjda återkommande kunder och användare av denna produkt får vi genom att leverera det bästa löshåret till det absolut bästa priset. Du handlar säkert hos oss med betalning genom Payson.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Håret bör alltid vara flätat när du sover.
  • För att minimera risken för tovor behöver fästena redas ut ofta.
  • När håret är blött bör det ej borstas, inte heller när du ska sova.
  • Endast anvisade skötsel- och stylingprodukter bör användas.
  • Undvik att bada i pool och i saltvatten.
  • Använder du rekommenderad borste minskar du slitaget på ditt löshår.
  • Minst två gånger om dagen behöver ditt löshår borstas.
  • All behandling påverkar hårets kvalité. Därför sker blekning och färgning på egen risk.
  • För enkel och okomplicerad borttagning bör du följa instruktionerna omsorgsfullt.
  • Nu kan du glädja dig åt detta sagolika hår från Bombshell!