475 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité.
Varje paket innehåller 25st slingor

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Taggar: , , , ,

Beskrivning

Hellobombshell®  Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. En keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Letar du efter ett hår som du kan sätta om och som passar ypperligt ihop med ditt skandinaviska hår och som du slipper kassera efter endast några månader då är detta hår rätt för dig! Förlängningarna är lätta att jobba med och fästes enkelt med kontakt av värmetången.

Beställa hårförlängning – tips!

 • Blanda gärna flera färger för att få ett naturligt resultat. OBS! Färgerna kan skilja från verkligheten. Om du är osäker är du välkommen in på salongen så hjälper vi dig.
 • Varje slinga väger 0,8-1 gram och är cirka 50 cm långt. Normalt behövs 75 slingor för en förtjockning och 100 slingor för en komplett hårförlängning.

Bombshell® Exclusive är det mest exklusiva hår vi har, det är av äkta människohår som håller europeisk standard som har fina och tunna strån och passar därav perfekt på personer med svenskt eller skandinaviska hår som vill ha högsta kvalitet och extra lång livslängd.

Bombshell® Exclusive är ett mycket sällsynt hår och kommer från platser som  Indien och Asien. Som många av våra kunder kan du, om du sköter håret enligt anvsningar, återanvända håret om och om igen.

Minimalt behandlat

Bombshell® Exclusive  innehåller inte massvis med kemikalier då det säljs med sin ursprungliga färg och endast genomgår en lätt kemisk behandling. För att uppnå vissa nyanser har håret endast tonats. Eftersom håret är så pass obehandlat är det otroligt mjukt, lent, tjockt och känns superlyxigt – perfekt för ett tjockt fint svall. Det är också därför mycket mer hälsosamt än många andra hår på marknaden.

Skötsel av Bombshells®  löshår:

 • Du bör fläta ditt går innan du sover och aldrig sova med vått hår.
 • Borsta och red ut fästena ofta.
 • Borsta håret minst en gång på morgonen och en gång på kvällen.
 • Du skall aldrig borsta håret när det är vått.
 • Använd alltid borstar som är rekommenderade av HelloBombshell när du borstar ditt hår.
 • Använd endast HelloBombshells hårvård och stylingprodukter och stylingverktyg och följ dem anvisningar som finns kring våra produkter.
 • Kontrollera så att det inte blivit några tovor längd med hårbotten.
 • Även om detta hår håller högsta kvalité bör du undvika havsvatten och klorerat vatten och fläta håret när du känner att vädret kan ta skada på håret.
 • Vi rekommenderar inte att du färgar eller använder blekmedel i löshåret. Alla behandlingar tas på egenrisk då det kan påverka hårets kvalité.

Att tänka på är att hårförlängningar inte rekommenderas för personer som använder vissa mediciner och för dem som lider av vissa sjukdomar. Det är även viktigt att du följer våra instruktioner när du tar bort ditt löshår och använder rekommenderade produkter så att ditt eget hår inte tar skada.

Njut av ett fantastiskt lyxigt hår från HelloBombshell® !

Mer information

Färg

, , , , , , , , , , ,