500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité.
Varje paket innehåller 25st slingor

Beskrivning

#60 Platinablont löshår

Platinablont i en klar och ren nyans känns alltid fräscht och snyggt. Med keratin löshår som är av mycket hög kvalité får du ett hår med extra lång livslängd. Bombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip #60 platinablont löshår är jämntjockt och 100 % remy, vilket betyder att alla hårstrån ligger i samma riktning. Det gör att håret inte kommer att trassla till sig.

Platinablond

Blont hår är alltid rätt och platinablont hår i rätt nyans ser man överallt idag. Stilikoner, entreprenörer och modeller väljer att antingen färga sitt eget hår eller att använda ett bra löshår i denna nyans som utstrålar både klass och stil. Med #60 platinablont löshår får du den exakt rätta färgen och riskerar inte att få det för gult eller för vitt. Förlängningarna är mycket lätta att jobba med och du fäster dem enkelt med hjälp av din värmetång. Paketet #60 platinablont löshår innehåller 25 stycken slingor. Genom att sköta om dina förlängningar rätt kommer de att sitta i månader.

Makeuptips för platinablont hår

Ett snyggt #60 platinablont löshår lägger man märke till. För ännu mer uppmärksamhet väljer du en makeup som passar till hårfärgen. Använd gärna kalla ljusa toner av både läppstift och rouge. En markerad ögonmakeup med snygga fransar och ögonbryn fulländar din stil.

Beställa hårförlängning – tips!

För en förtjockning av ditt eget hår kommer du att behöva 75 slingor av #60 platinablont löshår. Om du vill göra en hårförlängning kommer du att behöva ungefär 100 slingor. Om du önskar kan du även blanda olika färger för ett intressant resultat. Vårt löshår är billigt för att vara av en så otroligt bra kvalité. Du handlar med Payson vilket garanterar säker e-handel.

Exklusiv kvalité

Om du vill göra en förlängning eller förtjockning ska du använda hår som håller europeisk standard och är tillverkat av det bästa äkta håret. Genom att köpa #60 Platinablont löshår gör du en investering eftersom ett äkta löshår kan användas om och om igen. Sköter du om det enligt skötselanvisningarna kommer det att ha en mycket lång livslängd. Bombshell Exclusive är ett nästintill obehandlat löshår som inte innehåller en rad olika kemikalier. Det är skonsamt behandlat med sulfatfria produkter vilket gör det mer naturligt och hälsosamt än andra löshår på marknaden. Endast en lätt färgning har gjorts för att uppnå vissa önskade nyanser. Dess mjuka, naturliga textur gör det extra följsamt och därför mycket lätt att styla. Det känns verkligen att det är av högsta kvalité och för dig som vill ha ett tjock fint hårsvall till det bästa priset är det perfekt. När du väl börjat använda #60 Platinablont löshår kommer du aldrig vilja sluta.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Borsta håret två gånger per dag för att undvika tovor
  • Undvik att borsta när håret är vått
  • Använd borstar som är avsedda för löshår
  • Var noga med att reda ut vid fästen för att undvika trassel
  • Undvik helst bad i saltvatten och klorerat vatten
  • Fläta gärna håret för att skydda det mot väder och vind när det behövs
  • Det rekommenderas att inte bleka eller färga löshår
  • Vissa sjukdomar och mediciner fungerar inte tillsammans med löshår
  • Förläng livslängden på håret genom att fläta det när du ska sova
  • Använd stylingprodukter från HelloBombshell och följ anvisningarna