500 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Varje paket innehåller 25st slingor

14 i lager

Beskrivning

#1 Svart Löshår

Bombshell® Exclusive är ett keratin löshår av hög kvalité. #1 Svart löshår är 100% remy vilket innebär att alla hårstrån ligger i samma riktning. Det gör att håret inte trasslar sig och blir lätt att styla. Håret har dessutom samma tjocklek i topparna som längst uppe på huvudet. Den här typen av löshår passar fantastiskt bra ihop med en skandinavisk hårkvalitet och du fäster det lätt med hjälp av värmetång.

#1 Svart Löshår

Svart hår är den hårfärg som flest personer runt om i världen bär. Ett riktigt svart hår är otroligt vackert och ger en dramatisk look samt gör sig utmärkt till starkare färger. Hår i en svart nyans har dessutom en förmåga att se väldigt glansigt och friskt ut. Vi har flera olika nyanser av svart löshår, men vår nyans #1 svart löshår är den absolut mörkaste. Den passar dig som har ett korpsvart hår och söker ett hår av riktigt god kvalitet. Genom att komplettera ditt eget hår med #1 Svart löshår får du ett extra tjockt och glänsande hår.

Makeuptips för svart hår

Till svart hår finns alla förutsättningar att våga ta i lite med makeupen. Du kan till exempel använda ögonskuggor i färgstarka nyanser. Till #1 Svart löshår gör sig mörklila, bruna och svarta nyanser extra bra. Våga också komplettera med ett läppstift i en knallig färg.

Beställa hårförlängning – tips!

Vårt högkvalitativa löshår gör att du får en snabb förändring till ett billigt pris. Om du vill göra en hårförlängning behöver du ungefär 100 slingor. Den som bara vill förtjocka sitt hår behöver endast 75. Tänk på att det är bra att välja slingor i olika nyanser för att få ett levande resultat. Kombinera till exempel #1 Svart löshår med en mörkbrun nyans.

Exklusiv kvalité

Det som skiljer vårt #1 Svart löshår från andra leverantörers är att det är double drawn. Det innebär att du får ett löshår som är lika tjockt från hårbotten och ut till toppen, något som får ditt hår att se välmående och friskt ut. Från oss får du ett äkta löshår som är 100 % remy. Det betyder att alla hårstrån är vända åt samma håll och gör håret lättstylat och mindre benäget att trassla sig. När håret är lätt att sköta gör det att det slits mycket långsammare. Om du vill ha ett riktigt korpsvart hårsvall som håller sig snyggt länge rekommenderar vi vår nyans #1 Svart löshår. Den passar dig som själv har en riktigt mörk hårnyans i dig själv. Att fästa håret är inte svårt, allt du behöver är en värmetång som du kan smälta fast fästena med. För dig som är sugen på en snabb förändring är en hårförlängning eller en hårförtjockning ett perfekt val.

Skötsel av Bombshells® löshår

  • Följ skötselråden noga när du tar hand om ditt hår.
  • Sov med håret i en fläta för att minska slitage.
  • Använd endast produkter som är avsedda för äkta löshår.
  • Borsta håret regelbundet, minst en gång på morgonen och en gång på kvällen.
  • Var extra noga med borstning vid hårets fästen.
  • Var försiktigt med hårfärg och blekningsprodukter eftersom de kan förstöra håret.
  • Undvik havsvatten och klorerat vatten eftersom det riskerar att slita på håret.
  • Borsta inte håret när det är blött.
  • Vissa sjukdomar gör att man bör undvika löshår. Konsultera din läkare om du är osäker.
  • Vid hårda väderförhållanden kan det vara bra att fläta håret för att skydda det.