1,250 kr

Tejphår i färg svart ca 50 gram, kan användas till hårförtjockning. 2 paket blir en hårförlängning. Håret är remy, trasslar inte. Kan sättas om flera gånger. Rekommenderas att det sätts om var 8-12 vecka ca.

12 i lager (kan restnoteras)

Beskrivning

#1 Svart löshår

Svart i en klar och glansig nyans känns alltid fräscht och snyggt. Med vårt tejp löshår som är av mycket hög kvalité får du ett hår med extra lång livslängd. Bombshell® Exclusive – Tejp extensions #1 Svart löshår är jämntjockt och 100 % remy, vilket betyder att alla hårstrån ligger i samma riktning. Det gör att håret inte tovar sig och blir trassligt.

Svart

Svart hår är alltid fräscht och svart hår i rätt nyans ser man överallt idag. Artister, entreprenörer och modeller väljer att antingen färga sitt eget hår eller att använda ett bra löshår i denna nyans som utstrålar både klass och stil. Med #1 Svart löshår får du den exakt rätta färgen och riskerar inte att få det i fel nyans. Förlängningarna är mycket lätta att jobba med och du fäster dem enkelt med hjälp av dina händer. Paketet #1 Svart löshår innehåller 50g hår vilket motsvarar 20 stycken tejpslingor. Genom att sköta om dina förlängningar på rätt sätt kommer de att sitta i månader.

Makeuptips för svart hår

Ett snyggt #1 Svart löshår lägger man märke till. För ännu mer uppmärksamhet väljer du en makeup som passar till din hårfärg. Använd gärna varma ljusa toner av både läppglans och bronzer. En markerad ögonmakeup med snygga fransar och ögonbryn fulländar din stil.

Beställa hårförlängning – tips!

För en förtjockning av ditt eget hår kommer du att behöva 50 g tejp av #1 Svart löshår. Om du vill göra en hårförlängning kommer du att behöva ungefär 100 gram tejp. Om du önskar kan du även blanda olika färger för ett intressant resultat. Vårt löshår har ett bra pris för att vara av en så otroligt bra kvalité. Du handlar med Klarna vilket garanterar säker e-handel.

Exklusiv kvalité

Om du vill göra en förlängning eller förtjockning ska du använda hår som håller europeisk standard och är tillverkat av det bästa äkta håret. Genom att köpa #1 Svart löshår gör du en investering eftersom ett äkta löshår kan användas om och om igen. Sköter du om det enligt skötselanvisningarna kommer det att ha en mycket lång hållbarhet. Bombshell Exclusive är ett nästintill obehandlat löshår som inte innehåller en rad olika kemikalier. Det är skonsamt behandlat med sulfatfria produkter vilket gör det mer naturligt och hälsosamt än andra löshår på marknaden. Endast en lätt färgning har gjorts för att uppnå vissa önskade nyanser. Dess mjuka, naturliga textur gör det extra följsamt och därför mycket enkelt att styla. Det känns verkligen att det är av högsta kvalité och för dig som vill ha ett tjock fint hårsvall till det bästa priset är det perfekt. När du väl börjat använda #1 Svart löshår kommer du aldrig vilja använda något annat hår.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Borsta håret två gånger per dag för att undvika tovor
  • Undvik att borsta när håret är vått
  • Använd borstar som är avsedda för löshår
  • Var noga med att reda ut vid fästen för att undvika trassel
  • Undvik helst bad i saltvatten och klorerat vatten
  • Fläta gärna håret för att skydda det mot väder och vind när det behövs
  • Det rekommenderas att inte bleka eller färga löshår
  • Vissa sjukdomar och mediciner fungerar inte tillsammans med löshår
  • Förläng livslängden på håret genom att fläta det när du ska sova
  • Använd stylingprodukter från HelloBombshell och följ anvisningarna

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.