1,000 kr

Tejphår i färg svart ca 50 gram, kan användas till hårförtjockning. 2 paket blir en hårförlängning. Håret är remy, trasslar inte. Kan sättas om flera gånger. Rekommenderas att det sätts om var 8-12 vecka ca.

Beskrivning

  • Blanda gärna flera färger för att få ett naturligt resultat. OBS! Färgerna kan skilja från verkligheten. Om du är osäker är du välkommen in på salongen så hjälper vi dig.
  • Varje slinga väger 0,8-1 gram och är cirka 50 cm långt. Normalt behövs 75 slingor för en förtjockning och 100 slingor för en komplett hårförlängning.

Bombshell® Exclusive är det mest exklusiva hår vi har, det är av äkta människohår som håller europeisk standard som har fina och tunna strån och passar därav perfekt på personer med svenskt eller skandinaviska hår som vill ha högsta kvalitet och extra lång livslängd.

Bombshell® Exclusive är ett mycket sällsynt hår och kommer från platser som  Indien och Asien. Som många av våra kunder kan du, om du sköter håret enligt anvsningar, återanvända håret om och om igen.

Minimalt behandlat

Bombshell® Exclusive  innehåller inte massvis med kemikalier då det säljs med sin ursprungliga färg och endast genomgår en lätt kemisk behandling. För att uppnå vissa nyanser har håret endast tonats. Eftersom håret är så pass obehandlat är det otroligt mjukt, lent, tjockt och känns superlyxigt – perfekt för ett tjockt fint svall. Det är också därför mycket mer hälsosamt än många andra hår på marknaden.

Skötsel av Bombshells®  löshår:

Att tänka på är att hårförlängningar inte rekommenderas för personer som använder vissa mediciner och för dem som lider av vissa sjukdomar. Det är även viktigt att du följer våra instruktioner när du tar bort ditt löshår och använder rekommenderade produkter så att ditt eget hår inte tar skada.

Njut av ett fantastiskt lyxigt hår från HelloBombshell® !

Tejphår i färg svart ca 50 gram, kan användas till hårförtjockning. 2 paket blir en hårförlängning. Håret är remy, trasslar inte. Kan sättas om flera gånger. Rekommenderas att det sätts om var 8-12 vecka ca.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.