1,250 kr

Tejphår i färg ljusblond ca 50 gram, kan användas till hårförtjockning. 2 paket blir en hårförlängning. Håret är remy, trasslar inte. Kan sättas om flera gånger. Rekommenderas att det sätts om var 8-12 vecka ca.

Tillgänglig som restorder

Beskrivning

 • #60 Platinablont löshår

  Platinablont i en klar och fräsch nyans känns alltid modernt och snyggt. Med vårt tejp löshår som är av mycket hög kvalité får du ett hår med extra lång hållbarhet. Bombshell® Exclusive –  #60 tejp extension platinablont löshår är jämntjockt och 100 % remy, vilket betyder att alla hårstrån ligger i samma riktning. Det gör att håret inte kommer att tova och trassla ihop sig.

  Platinablond

  Blont hår är alltid i mode och platinablont hår i rätt nyans ser man överallt idag. Tv-profiler, skådespelare och modeller väljer att antingen färga sitt eget hår eller att använda ett bra löshår i denna nyans som utstrålar både klass och en känsla för stil. Med #60 platinablont löshår får du den exakt rätta färgen och riskerar inte att få det gult eller för vitt. Förlängningarna är mycket lätta att jobba med och du fäster dem enkelt med hjälp av en kam och dina händer. Paketet #60 platinablont löshår innehåller 50g hår vilket motsvarar 20st tejpslingor. Genom att sköta om dina förlängningar efter vårt skötselråd kommer de att hålla i månader.

  Makeuptips för platinablont hår

  Ett snyggt #60 platinablont löshår lägger man märke till. För ännu mer uppmärksamhet väljer du en makeup som passar till din hårfärg. Använd gärna kalla ljusa toner av både läppstift och puder. En markerad ögonmakeup med snygga fransar och ögonbryn fulländar din look.

  Beställa hårförlängning – tips!

  För en förtjockning av ditt eget hår kommer du att behöva 50gram löshår av #60 platinablont löshår. Om du vill göra en hårförlängning kommer du att behöva ungefär 100gram. Om du önskar kan du även blanda olika färger för ett intressant resultat. Vårt löshår är till ett riktigt bra pris för att vara av en så otroligt bra kvalité. Du handlar med Klarna vilket garanterar säker e-handel.

  Exklusiv kvalité

  Om du vill göra en förlängning eller förtjockning ska du använda hår som håller europeisk standard och är tillverkat av det bästa äkta håret. Genom att köpa #60 Platinablont löshår gör du en investering eftersom ett äkta löshår kan användas flera gånger om och om igen. Sköter du om det enligt skötselanvisningarna kommer det att ha en mycket lång hållbarhet. Bombshell Exclusive är ett nästintill obehandlat löshår som inte innehåller en rad olika kemikalier. Det är skonsamt behandlat med sulfatfria produkter vilket gör det mer naturligt och hälsosamt än andra löshår på marknaden. Endast en lätt färgning har gjorts för att uppnå vissa önskade nyanser. Dess mjuka, naturliga textur gör det extra följsamt och därför mycket lätt att styla. Det känns verkligen att det är av högsta kvalité och för dig som vill ha ett tjock fint hårsvall till det bästa priset är det perfekt. När du väl börjat använda #60 Platinablont löshår kommer du aldrig att vilja ha något annat löshår!

  Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Borsta håret två gånger per dag för att undvika tovor
  • Undvik att borsta när håret är vått
  • Använd borstar som är avsedda för löshår
  • Var noga med att reda ut vid fästen för att undvika trassel
  • Undvik helst bad i saltvatten och klorerat vatten
  • Fläta gärna håret för att skydda det mot väder och vind när det behövs
  • Det rekommenderas att inte bleka eller färga löshår
  • Vissa sjukdomar och mediciner fungerar inte tillsammans med löshår
  • Förläng livslängden på håret genom att fläta det när du ska sova
  • Använd stylingprodukter från HelloBombshell och följ anvisningarna
 • Blanda gärna flera färger för att få ett naturligt resultat. OBS! Färgerna kan skilja från verkligheten. Om du är osäker är du välkommen in på salongen så hjälper vi dig.

Bombshell® Exclusive är det mest exklusiva hår vi har, det är av äkta människohår som håller europeisk standard som har fina och tunna strån och passar därav perfekt på personer med svenskt eller skandinaviska hår som vill ha högsta kvalitet och extra lång livslängd.

Bombshell® Exclusive är ett mycket sällsynt hår och kommer från platser som  Indien och Asien. Som många av våra kunder kan du, om du sköter håret enligt anvsningar, återanvända håret om och om igen.

Minimalt behandlat

Bombshell® Exclusive  innehåller inte massvis med kemikalier då det säljs med sin ursprungliga färg och endast genomgår en lätt kemisk behandling. För att uppnå vissa nyanser har håret endast tonats. Eftersom håret är så pass obehandlat är det otroligt mjukt, lent, tjockt och känns superlyxigt – perfekt för ett tjockt fint svall. Det är också därför mycket mer hälsosamt än många andra hår på marknaden.

Skötsel av Bombshells®  löshår:

 • Använd endast HelloBombshells hårvård och stylingprodukter och stylingverktyg och följ dem anvisningar som finns kring våra produkter.
 • Kontrollera så att det inte blivit några tovor längd med hårbotten.
 • Även om detta hår håller högsta kvalité bör du undvika havsvatten och klorerat vatten och fläta håret när du känner att vädret kan ta skada på håret.
 • Vi rekommenderar inte att du färgar eller använder blekmedel i löshåret. Alla behandlingar tas på egenrisk då det kan påverka hårets kvalité.

Att tänka på är att hårförlängningar inte rekommenderas för personer som använder vissa mediciner och för dem som lider av vissa sjukdomar. Det är även viktigt att du följer våra instruktioner när du tar bort ditt löshår och använder rekommenderade produkter så att ditt eget hår inte tar skada.

Njut av ett fantastiskt lyxigt hår från HelloBombshell® ![/column]

 

Tejphår i färg ljusblond ca 50 gram, kan användas till hårförtjockning. 2 paket blir en hårförlängning. Håret är remy, trasslar inte. Kan sättas om flera gånger. Rekommenderas att det sätts om var 8-12 vecka ca.

=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.