600 kr

Hellobombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip Löshår. Keratin hårförlängning i vår mest exklusiva kvalité. Varje paket innehåller 25st slingor

10 i lager

Beskrivning

#2 Svartbrunt löshår

Bombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip är en hårförlängning av keratin. Löshåret är av hög kvalité och 100 % remy, vilket innebär att alla hårstrån går i samma riktning. Detta gör att låshåret inte riskerar att trassla ihop sig och att det håller sig snyggt längre. Keratin löshår passar bra för dig med skandinaviskt, sprött hår och det är enkelt att jobba med. Här i färgen #2 Svartbrunt löshår.

Svartbrun

#2 Svartbrunt löshår ramar in ditt ansikte och framhäver effektivt dina ansiktsdrag. Nyansen #2 Svartbrunt löshår reflekterar även ljus, vilket framhäver hårets alla skiftningar. Det gör att ditt hår kommer att växla i olika toner, från rött till silver och guld. Under sommarmånaderna kommer håret naturligt att blandas upp med ljusare slingor och under höst och vinter kan du själv välja om du vill pigga upp färgen genom att lägga i slingor eller addera en mörkare ton. Med löshår väljer du själv om du vill ha en stilren, naturlig eller dramatisk stil och du varierar dig enkelt efter humör och säsong.

Makeuptips för svartbrunt hår

Till #2 Svartbrunt löshår kan du med fördel jobba med skuggor för att framhäva dina ögon ytterligare. Det kommer att bli effektfullt till den vackra mörka hårfärgen. Använd mörka eller bronziga toner när du väljer ögonskugga för en mer dramatisk effekt.

Beställa hårförlängning – tips!

Ibland kan det vara svårt att föreställa sig hur en hårförlängning kommer att se ut i verkligheten. Välj #2 Svartbrunt löshår för en fin inramning av ansiktet och addera gärna ytterligare en färg för ett snyggt och naturligt resultat. Det är ett billigt sätt att uppnå en snabb förändring. Räkna med 75 slingor för en förtjockning och cirka 100 för en fölängning.

Exklusiv kvalité

Det som gör Bombshell® Exclusive unikt är att det består av äkta människohår av europeisk standard. Det innebär att det har fina och tunna strån, perfekt för alla med europeiskt hår som drömmer om bättre hårkvalitet. #2 Svartbrunt löshår är alltså ett äkta löshår och om du sköter det enligt anvisningarna så kommer du att kunna återanvända löshåret många gånger. Håret är minimalt behandlat och endast lätt färgat, vilket gör det mjukt och lent och ger en lyxig känsla. Med #2 Svartbrunt löshår kommer du att känna dig som en Hollywoodstjärna och du får ett tjockt och dramatiskt hårsvall som de flesta bara kan drömma om. Håret är double drawn, vilket innebär att det är lika tjockt hela vägen. Det skiljer sig från de flesta löshår och gör håret både exklusivt och lyxigt. Håret är avklippt längst ner vid topparna och behöver därför klippas in i det egna håret när man har gjort en förlängning.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Fläta gärna ditt hår inför natten.
  • Ha för vana att borsta och reda ut håret.
  • Borsta aldrig håret när det är vått.
  • Undvik att färga eller använda blekningsmedel i löshåret.
  • Använd gärna borstar rekommenderade av HelloBombshell.
  • Se till så att löshåret inte tovar sig i hårbotten.
  • Vid användning av mediciner, rådfråga innan du gör en hårförlängning.
  • Undvik havsvatten och klorerat vatten och fläta gärna håret vid dåligt väder.
  • Se till att aldrig sova med blött hår.
  • Välj hårvårds- och stylingprodukter från HelloBombshell.