Frisörsalong i stockholm

Vår Frisörsalong

Mitt i hjärtat av Stockholm på Surbrunnsgatan 48.

Sedan vår etablering 2015 har Hello Bombshells frisörsalong fått ett välkänt rykte för våra förstklassiga hårförlängningar, hårfärgningar samt vårt löshår. Detta rykte är något vi är väldigt stolta och tacksamma över, då vår vision är att alltid erbjuda våra kunder en professionell touch av både kundbemötande och styling.

Vad erbjuder vi?

Varmt välkommen till salongen med det lilla extra. Här slappnar du av i en lyxig atmosfär. Med en god kopp kaffe. Medans personalen tar hand om dig på bästa sätt.

Hos oss kan du som kund känna dig bekväm med att våra frisörer och stylister är experter på sitt område. Vi strävar alltid efter att ha den mest professionella kunskapen inom hårförlängning. Hello Bombshell Extensions specialiserar sig på Tejp löshår som ger en kvalité och hållbarhet i upp till 4 år.

I vårt breda sortiment av extensions erbjuder vi Tejp, Keratin, Weft och Clip-on. Du hittar alla våra produkter i vår webbshop eller i någon av våra salonger. 

På vår frisörsalong i Stockholm kan du som kund luta dig tillbaka och få olika hårbehandlingar, våra duktiga frisörer hjälper dig gärna med insättning och omsättning av ditt löshår. För oss är det viktigt att du som kund har möjligheten att göra de val du vill, därför erbjuder vi självklart också dam samt herrklippning och olika färgbehandlingar.

Har vi Drop in?

Ja vi har drop in, men det är lättast att boka tid i förväg då vi sällan har lediga tider för drop in på vår frisörsalong i Stockholm. Vi använder oss utav bokningssystemet Bokadirekt och vi rekommenderar att du bokar din tid här.
Avbokade tider förekommer, vid dessa tillfällen uppdaterar vi vår Instagram med datum och tid på det möjliga besöket. Vill du få chans att knipa en spontantid? Följ oss då på vår Instagram och håll utkik där! hellobombshell.se/instagram

BokaDirekt/hellobombshell

Nedanför har du priser för just den tjänsten du söker för vår frisör Stockholm. Gå även in på BokaDirekt/ Hello Bombshell för våra mer specifika tjänster. Där kan du även välja vilken frisörer du vill skall ta hand om dig. 

Är du osäker på vilken frisör du vill gå till? Tveka inte att ringa in till oss, vi hjälper dig gärna! Telefonnummer (070-653 13 94)

Läs mer på: BokaDirekt/hellobombshell

Hur hittar jag till salongen?

Att ta sig till vår frisörsalong i Stockholm är enkelt,  både via gång men också med lokaltrafiken. Salongen ligger enbart ett par hundra meter från den välkända Vasastan.

SURBRUNNSGATAN 48, STOCKHOLM

Från Centralstationen: 2,1 kilometer
Med buss: Välj mellan dessa hållplatser
Stockholm Statsbibloteket: 20 meter
Stockholm Frejgatan: 100 meter
Stockholm Odenplan: 500 meter

Prislista Hello Bombshell 2023

STOCKHOLM

TJÄNSTER TID PRIS
HÅRFÖRLÄNGNING MED KERATIN 120 min. fr. 1625 kr
HÅRFÖRLÄNGNING MED TEJP 120 min. fr. 1625kr
STYLING AV HÅR 30 min. fr. 500 kr
STYLING PAKETET 1 MÅN 30 min. 1.000 kr
UTTAG AV LÖSHÅR TEJP ELLER KERATIN 60 min. fr. 500 kr
UTTAG AV LÖSHÅR MED TOVOR TEJP ELLER KERATIN 60 min. fr. 800 kr
ISÄTTNING MED EGET HÅR 100 min. 2.000 kr
OMSÄTTNING AV SAMMA HÅR 120 min. fr 1.500 kr
KLIPPNING 60 min. fr. 600 kr
FÄRGNING/SLINGOR 60 min. fr. 1.000 kr