Ta hand om Hello Bombshell Extensions

Genom att följa några enkla skötselråd kan du att hålla ditt löshår fint länge. Tänk på att bara använda schampo och balsam som är utan parabener, sulfater eller proteiner. Följ instruktionerna på flaskorna och schamponera hela håret inklusive löshåret tre gånger i veckan. Använd inte balsam på fästena.

Läs vidare för mer skötselråd av Bombshells löshår.

VIKTIGT INFO VID UTTAG OCH OMSÄTTNING AV HELLO BOMBSHELL EXTENSIONS

Vi har Sveriges mest slitstarka tejp löshår!

Eftersom vissa kunder kan ha håret upp till 4 år. Håret faller inte från fästena MEN det innebär också att tejpen sitter som berget.

Detta betyder ATT vid ett uttag / omsättning av Bombshell måste du använda våra REMOVER och CLEANSER som finns på hemsidan. Detta är för att få ut håret effektivt.

För att få ut håret använder du remover som du häller på ett fäste åt gången, samtidigt använder du vår pinnkam för att separera tejpfästena försiktigt och sedan häller i mer remover emellan dem. När du har fått av tejphåret, kommer det att finnas tejprester kvar i håret. Då tar du vår Cleanser och häller den där tejpfästena suttit. Sedan kammar du igenom håret noggrant med vår pinnkam. Avsluta med att tvätta igenom diN HÅRBOTTEN noggrant med en Scalp Spa SCRUB från Kevin Murphy. Sedan med schampo och balsam som INTE innehåller protein, sulfat eller paraben. Vi har våra produkter på hemsidan som vi rekommenderar för Bombshells löshår.

INPACKNING, BALSAM OCH VÄRMESKYDD TILL HELLO BOMBSHELL EXTENSIONS

Skötselråd Bombshell hårförlängning: Försök att använda en hårinpackning 1-2 gånger varje vecka för att ge ditt löshår mycket fukt. Schamponera först hårbotten noga 2 gånger. Använd sedan inpackning på längderna. Avsluta sedan inpackningen genom att skölja ur den med kallt vatten. Läs anvisningarna noga. Ta sedan balsam som sluter varje hårstrå, skölj äve ur detta med kallt vatten. Använd inte balsam / inpackning på fästena eftersom de då kan glida. Det är viktigt att torka håret genom att föna noggrant särskilt i hårbotten / där löshåret sitter. Använda värmeskydd innan. Detta gäller även innan du plattar eller lockar håret.

Ett annat viktigt skötselråd är hur du torkar håret direkt från duschen / badet:

Vått hår är skört så frottera aldrig ditt hår torrt med en handduk. Utan krama håret med handduken. Lägg i värmeskydd samt Dream Coat från Colour Wow och föna det torrt. När du fönar håret, kamma det samtidigt med en Bombshell borste som är anpassat för vårt löshår. Borsta nedifrån och sedan upp mot hjässan.

Ett viktigt skötselråd är att alltid sova med fläta och torrt hår. För att ta hand om löshår från Hello Bombshell rekommenderas Hello Bombshells hårvård och styling som du köper på hemsidan!

HUR LÄNGE HÅLLER EN HÅRFÖRLÄNGNING FRÅN BOMBSHELL?

Om du följer våra skötselråd och använder rätt produkter håller löshåret sig fint under en lång tid. 6mån-1år är den vanligaste livslängden för tejplöshår. Men vi har kunder som använder vårt tejplöshår 1-2år samt upp till 4år. Det är ingen garanti att just du kommer ha ditt tejplöshår i 4år! Allt beror på hur väl man sköter det! Vi lämnar inte några garantier på att det ska vara fint i 4år. Däremot 5-6 månader.
Bombshell rekommenderar att du byter ut eller sätter om din tejp / weft hårförlängning efter ca 8-10 veckor. Keratin löshår efter 2-3 månader. För att få mer tips om skötsel av löshår kan du besöka vår salong, där vi även kan se över hur ditt löshår ser ut och eventuellt sätta om det ifall det behövs. I vår salong / webb hittar du även alla produkter som du behöver för att se till att ditt löshår är fint och välskött så länge som möjligt.

SOLKRÄM, HAVSVATTEN, HEMMAFÄRGNING OCH BORTTAGNING

Några andra skötselråd som kan vara bra att ta del av är att använda Dream coat från colour wow innan du fönar håret! Samt värmeskydd! De ger håret och löshåret från Hello Bombshell ett naturligt skydd!

JÄTTE VIKTIGT!!
Var noga att inte få solkräm på löshåret då blir det missfärgningar som slår i orange.
Detta löser dock din frisör genom att tvätta upp löshåret med blondortvätt! Be frisören ringa oss så guidar vi din frisör! Inga garantier / reklamationer gäller. Då detta åsakas av kund. Men det går att lösa genom en blondor tvätt!

Om du tänker bada i saltvatten är det viktigt att alltid tvätta håret noggrant med schampo, balsam och inpackning efteråt, för att få ut alla salter ur håret. Sära på fästena med fingrarna för att undvika att de trasslar in sig.

Andra tips löshår: Trots att vårt löshår är av högsta kvalitet är det rekommenderat att du undviker klorerat vatten samt havsvatten.

Du bör inte heller färga eller bleka ditt löshår själv! När det är dags att ta bort löshåret är det viktigt att du följer våra instruktioner och använder våra rekommenderade produkter som står högst upp på sidan!

Silverschampo används med största försiktighet då silverschampo gör att alla löshår samt ditt eget hår går av!

Inga reklamationer eller garantier gäller vid användning av solkräm som kommit på löshåret / silverschampo som fått håret att gå av eller protein / sulfat paraben schampo / balsam som gör håret torrt!

Vid frågor mejla info@hellobombshell.se

RÄTT VÅRD LÖSHÅR / ALLERGI

För oss är det viktigt att erbjuda det allra bästa löshåret till våra kunder, vilket är anledningen till att vårt löshår är äkta remy. Denna höga kvalitet ger helt enkelt det finaste och lyxigaste håret och genom rätt skötsel ser du till att det håller länge. För att få mer skötselråd, besök gärna vår salong i centrala Göteborg.

För skötsel av löshår hårförlängning kan du förutom att ta del av våra skötselråd köpa produkterna du behöver direkt från oss. Hello Bombshell löshår har en extra lång livslängd jämfört med andra löshår, så med rätt skötsel kan du se fram emot att ha ett lyxigt hårsvall i många månader tom år.

BOMBSHELL TEJP INNEHÅLLER SILIKON & LATEX! ÄR DU KÄNSLIG TESTA ALLTID 1 SLINGA I 48 TIMMAR! UPPSTÅR REAKTION! ANVÄND EJ!