Skötselråd

Ta hand om håret

Genom att följa några enkla skötselråd kan du att hålla ditt löshår fint länge. Tänk på att bara använda schampo och balsam som är utan parabener och sulfater. Följ instruktionerna på flaskorna och schamponera hela håret inklusive löshåret tre gånger i veckan. Använd inte balsam på fästena, för då kan de glida ur. Läs vidare för mer skötselråd av löshår.

INPACKNING, BALSAM OCH VÄRMESKYDD

Skötselråd hårförlängning: Försök att använda en hårinpackning 1-2 gånger varje vecka för att ge ditt löshår mycket fukt. Avsluta inpackningen med ett balsam som sluter varje hårstrå, men använd som sagt aldrig balsam på fästena eftersom de då kan glida ur. Det är viktigt att torka håret genom att föna noggrant, men kom ihåg att alltid använda värmeskydd innan. Detta gäller även innan du plattar eller lockar håret. Ett annat viktigt skötselråd är hur du torkar håret.

Vått hår är mycket skört så frottera aldrig ditt hår torrt med en handduk. När du fönar håret, kamma det samtidigt med en tangle teezer. Borsta nedifrån och sedan upp mot hjässan. För att reda ut tovor, håll i slingan för att inte dra ut den med hårborsten. Borsta håret flera gånger om dagen. Ett viktigt skötselråd är att alltid sova med fläta och torrt hår. För att ta hand om löshår från HelloBombshell rekommenderas HelloBombshells hårvård- och stylingprodukter.

HUR LÄNGE HÅLLER EN HÅRFÖRLÄNGNING?

Om du följer våra skötselråd och använder rätt produkter håller löshåret sig fint under en lång tid. Ungefär 3-6 månader är den vanligaste livslängden för löshår, men vår salong rekommenderar att du byter ut eller sätter om din förlängning efter ca 3 månader. För att få mer tips om skötsel av löshår kan du besöka vår salong, där vi även kan se över hur det ser ut och eventuellt sätta om det ifall det behövs. I vår salong hittar du även alla produkter som du behöver för att se till att ditt löshår är fint och välskött så länge som möjligt.

HAVSVATTEN, HEMMAFÄRGNING OCH BORTTAGNING

Några andra skötselråd som kan vara bra att ta del av är att använda skyddande och mjukgörande oljor regelbundet. Om du tänker bada i saltvatten är det viktigt att alltid tvätta håret noggrant med schampo, balsam och inpackning efteråt, för att få ut alla salter ur håret. Sära på fästena med fingrarna för att undvika att de trasslar in sig. Andra tips löshår: Trots att vårt löshår är av högsta kvalitet är det rekommenderat att du undviker klorerat vatten samt havsvatten. Du bör inte heller färga eller bleka ditt löshår. När det är dags att ta bort löshåret är det viktigt att du följer våra instruktioner och använder rekommenderade produkter.

RÄTT VÅRD LÖSHÅR

För oss är det viktigt att erbjuda det allra bästa löshåret till våra kunder, vilket är anledningen till att vårt löshår är äkta remy. Denna höga kvalitet ger helt enkelt det finaste och lyxigaste håret och genom rätt skötsel ser du till att det håller länge. För att få mer skötselråd, besök gärna vår salong i centrala Göteborg.

För skötsel av löshår hårförlängning kan du förutom att ta del av våra skötselråd köpa produkterna du behöver direkt från oss. HelloBombshell exclusive löshår har en extra lång livslängd jämfört med andra löshår, så med rätt skötsel kan du se fram emot att ha ett lyxigt hårsvall i många veckor.