Miljöpolicy

Högsta kvalité

Visst är det kul med skönhet men det ska också kännas bra, eller hur? 

Hello Bombshell strävar efter att hålla den högsta kvalitén på marknaden. 

Vi står inte för slit och släng produkter för vi tror helt enkelt inte på det. Vårt löshår är därför framtaget för just dig som älskar kvalité & hållbarhet!

Du ska kunna köpa hår av oss och  ha det länge istället för att behöva köpa ett nytt var tredje månad. Bra för miljön och bra för plånboken. 

Vårt mål är att bidra till ett bättre miljötänk inom skönhetsbranschen & visst går det att vara snygg & smart samtidigt. 

Förpackningar

Hello Bombshell har valt att ha 25 gram per paket. Hello Bombshell uppmanar sina kunder att återanvända hårpaketen och sparar håret där i inför nästa omsättning istället för att slänga paketen. 

Målsättning

Vårt mål är att plasten på våra löshårspaket ska bort år 2025 och ersättas med ett miljövänligt alternativ samt att byta ut våra e-handelspåsar år 2025 till ett miljövänligt alternativ. 

Vårt mål är att alltid erbjuda det bästa håret till dig som kund. Du ska känna dig trygg i att du gör ett bra val för miljön samt för dig själv genom att välja oss. 

Hår & Kvalité

Håret vi använder oss utav är frivilligt donerat från Asien med Europeisk kvalité så att det ska matcha ditt hår perfekt. 

Icke djurtestat

Våra produkter är inte djurtestade & är veganska.

KONTAKT

Vi vill göra allt vi kan för att bidra till en bättre miljö. Har du synpunkter eller frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@hellobombshell.se