Frisörsalong i göteborg

Vår Frisörsalong

Mitt i hjärtat av Göteborg på Engelbrektsgatan 35, hittar du vår moderna och härliga frisörsalong som ett flertal göteborgare besöker dagligen. Sedan vår etablering 2015 har Hello Bombshells frisörsalong fått ett välkänt rykte för våra förstklassiga hårförlängningar, hårfärgningar samt vårt löshår.Detta rykte är något vi är väldigt stolta och tacksamma över, då vår vision är att alltid erbjuda våra kunder en professionell touch av både kundbemötande och styling. På vår salong i Göteborg har vi mycket kunniga och professionella hårstylister och frisörer. 

Vad erbjuder vi?

Varmt välkommen till salongen med det lilla extra. Här slappnar du av i en lyxig atmosfär. Med en god kopp kaffe. Medans personalen tar hand om dig på bästa sätt.

Hos oss kan du som kund känna dig bekväm med att våra frisörer och stylister är experter på sitt område. Vi strävar alltid efter att ha den mest professionella kunskapen inom hårförlängning. Hello Bombshell Extensions specialiserar sig på Tejp löshår som ger en kvalité och hållbarhet i upp till 4 år.

I vårt breda sortiment av extensions erbjuder vi Keratin, Weft och Clip-on. Du hittar alla våra produkter i vår webbshop eller i någon av våra salonger. 

På vår frisörsalong i Göteborg kan du som kund luta dig tillbaka och få olika hårbehandlingar, våra duktiga frisörer hjälper dig gärna med insättning och omsättning av ditt löshår. För oss är det viktigt att du som kund har möjligheten att göra de val du vill, därför erbjuder vi självklart också dam samt herrklippning och olika färgbehandlingar.

Hur ofta ska du klippa dig?

Detta varierar självklart från person till person och beror bland annat på hur snabbt ditt hår växer och hur mycket du sliter på håret.

Kort hår

Om du har kort hår är vår rekommendation att klippa sig var andra till var fjärde vecka, detta för att hålla en bra nivå på stylingen och samtidigt ha ett friskt och fräscht hår.

Långt Hår

Om du har mellanlångt till långt hår brukar ett spann mellan fem till till tio veckor vara en bra period. Det är viktigt att veta att ditt hår växer bättre och blir starkare när du regelbundet klipper dig och får professionella behandlingar.

Har vi Drop in?

Ja vi har drop in, men det är lättast att boka tid i förväg då vi sällan har lediga tider för drop in på vår frisörsalong i Göteborg . Vi använder oss utav bokningssystemet Bokadirekt och vi rekommenderar att du bokar din tid här.
Avbokade tider förekommer, vid dessa tillfällen uppdaterar vi vår Instagram med datum och tid på det möjliga besöket. Vill du få chans att knipa en spontantid? Följ oss då på vår Instagram och håll utkik där! hellobombshell.se/instagram

BokaDirekt/hellobombshell

Nedanför har du priser för just den tjänsten du söker för vår frisör Göteborg. Gå även in på BokaDirekt/ Hello Bombshell för våra mer specifika tjänster. Där kan du även välja vilken frisörer du vill skall ta hand om dig. 

Är du osäker på vilken frisör du vill gå till? Tveka inte att ringa in till oss, vi hjälper dig gärna! Telefonnummer (070-653 13 94)

Läs mer på: BokaDirekt/hellobombshell

Hur hittar jag till salongen?

Att ta sig till vår frisörsalong i Göteborg är enkelt,  både via gång men också med lokaltrafiken och spårvagn. Salongen ligger enbart ett par hundra meter från den välkända gatan Avenyn och riktmärket Götaplatsen.

Engelbrektsgatan 35, Göteborg

Från Centralstationen: 1,6 kilometer
Med spårvagn: Välj mellan dessa hållplatser
Göteborg Valand: 400 meter
Göteborg Vasaplatsen: 500 meter
Göteborg Berzeliigatan: 500 meter

Prislista Hello Bombshell 2023

GÖTEBORG

TJÄNSTER TID PRIS
HÅRFÖRLÄNGNING MED KERATIN 120 min. fr. 1625 kr
HÅRFÖRLÄNGNING MED TEJP 120 min. fr. 1625kr
STYLING AV HÅR 30 min. fr. 500 kr
STYLING PAKETET 1 MÅN 30 min. 1.000 kr
UTTAG AV LÖSHÅR TEJP ELLER KERATIN 60 min. fr. 500 kr
UTTAG AV LÖSHÅR MED TOVOR TEJP ELLER KERATIN 60 min. fr. 800 kr
ISÄTTNING MED EGET HÅR 100 min. 2.000 kr
OMSÄTTNING AV SAMMA HÅR 120 min. fr 1.500 kr
KLIPPNING 60 min. fr. 600 kr
FÄRGNING/SLINGOR 60 min. fr. 1.000 kr

VÄLKOMMEN TILL EN MODERN SALONG

Vår salong erbjuder alla moderna hårvårdstjänster såsom löshår, klippningar, folieslingor, uppsättningar och uttag av löshår. Vi har även vårt eget märke på löshår som heter ”Hello Bombshell”. Det är ett äkta remyhår som håller extremt hög kvalitet och som finns i många olika nyanser. För att sätta i detta löshår hos oss, gå in på BokaDirekt.se och sök på Hello Bombshell för ledig tid. Men även om du inte bor i närheten kan du köpa vårt löshår online och låta din lokala frisör sätta i det eller kolla in vart din närmsta Bombshell Salong finns.