Frisörsalong i göteborg

Vår Frisörsalong

Mitt inne i Göteborg, på Engelbrektsgatan 35, hittar du vår populära salong som ett flertal göteborgare besöker dagligen. Sedan vi etablerades år 2015 har vi blivit välkända för våra förstklassiga hårförlängningar, hårfärgningar samt vårt löshår.

Många av våra kunder säger att vi har bäst hårförlängning . Vår salong har även mycket kunniga och professionella hårstylister och frisörer.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder den mest professionella kunskapen inom hårförlängningar. Hello Bombshell Extensions specialiserar sig på Tejp löshår som ger en kvalité och hållnbarhet upp till 2 år.
I vårt löshår sortiment erbjuder vi även Keratin, Weft och Clip-on. Du kan köpa löshåret på vår webbshop eller i butiken. Du kan också boka in dig på en insättning eller en omsättning av löshåret.

Vi erbjuder också dam och herr klippning samt olika färgbehandlingar.


Hur ofta ska du klippa dig?
Som kille brukar vi rekommendera att klippa sig varje 2-4 veckor om man har kort hår och som tjej brukar det vara mellan 5-10 veckor, allt för att hålla håret friskt och fräscht. Ditt hår växer bättre och starkare när du regelbundet klipper dig.

BokaDirekt/hellobombshell
Nedanför har du priser för just den tjänsten du söker. Gå även in på BokaDirekt/hellobombshell för mer specifika tjänster. Där kan du även kolla vilken frisörer du kan välja. Är du osäker på vem du vill gå till, tveka inte att ringa in till oss, vi hjälper dig!
Läs mer på BokaDirekt/hellobombshell

Har vi Drop in?

Det är lättast att boka tid i förväg då vi har sällan lediga tider för drop in. Vi rekommenderar att boka tid på BokaDirekt.
Avbokade tider förekommer och vi uppdaterar konstant på vår Instagram. Håll utskick där!
hellobombshell.se/instagram

Hur hittar jag till salongen?

Vi finns i Göteborg, en stenkast från Avenyn. Det är enkelt att ta sig hit med lokaltrafik då vi ligger mitt i centrum. Adressen är Engelbrektsgatan 35 och det står en stor Hello Bombshell skylt som inte går att missa.

Frisörsalongen

Engelbrektsgatan 35, Göteborg

TJÄNSTER TID PRIS
HÅRFÖRLÄNGNING MED KERATIN 120 min. fr. 1375 kr
HÅRFÖRLÄNGNING MED TEJP 120 min. fr. 1375kr
STYLING AV HÅR 30 min. fr. 350 kr
STYLING PAKETET 1 MÅN 30 min. 1.000 kr
UTTAG AV LÖSHÅR TEJP ELLER KERATIN 60 min. fr. 500 kr
UTTAG AV LÖSHÅR MED TOVOR TEJP ELLER KERATIN 60 min. fr. 800 kr
ISÄTTNING MED EGET HÅR 100 min. 2.000 kr
OMSÄTTNING AV SAMMA HÅR 120 min. fr 1.500 kr
KLIPPNING 60 min. fr. 600 kr
FÄRGNING/SLINGOR 60 min. fr. 1.000 kr

VÄLKOMMEN TILL EN MODERN SALONG

Vår salong erbjuder alla moderna hårvårdstjänster såsom löshår, klippningar, folieslingor, uppsättningar och uttag av löshår. Vi har även vårt eget märke på löshår som heter ”Hello Bombshell”. Det är ett äkta remyhår som håller extremt hög kvalitet och som finns i många olika nyanser. För att sätta i detta löshår hos oss, gå in på BokaDirekt.se och sök på Hello Bombshell för ledig tid. Men även om du inte bor i närheten kan du köpa vårt löshår online och låta din lokala frisör sätta i det eller kolla in vart din närmsta Bombshell salong finns.