1,250 kr

Tejphår i färg brun ca 50 gram, kan användas till hårförtjockning. 2 paket blir en hårförlängning. Håret är remy, trasslar inte. Kan sättas om flera gånger. Rekommenderas att det sätts om var 8-12 vecka ca.

11 i lager (kan restnoteras)

Kategori:

Beskrivning

#6 Bruna extensions

Bruna extensions i en fin och snygg ton, känns alltid lyxigt och snyggt. Med vårt löshår som är av mycket hög kvalité får du ett hår med lång hållbarhet. Bombshell® Exclusive – Pre Bonded flat tip #6 brunt löshår är jämntjockt och 100 % remy, vilket betyder att alla hårstrån ligger i samma riktning. Det gör att håret inte kommer att tova till sig.

Brunt

Brunt hår är alltid rätt och Brunt hår i rätt färg ser vi dagligen. Filmstjärnor, skådespelare och sångare väljer att antingen färga sitt eget hår eller att använda ett bra löshår i denna nyans som utstrålar både klass och stil. Med färg #6 i tejp löshår får du den exakt rätta färgen och riskerar inte att få det för kallt eller för varmt. Förlängningarna är mycket lätta att jobba med och du fäster dem enkelt med hjälp av dina händer. Paketet #6 brunt löshår innehåller 50 gram tejp. Vilket motsvarar 20 tejpslingor. Genom att ta hand om dina hårförlängningar på ett skonsamt sätt kommer de att hålla i flera månader.

Makeuptips för brunt hår

Ett snyggt #6 brunt löshår lägger man märke till. För ännu mer uppmärksamhet väljer du en sminkning som passar till färgen. Använd gärna kalla ljusa toner av både läppglans och solpuder. En markerad ögonmakeup med snygga fransar och ögonbryn fulländar din stil.

Beställa hårförlängning – tips!

För en förtjockning av ditt eget hår kommer du att behöva 50 gram tejpslingor av #6 brunt löshår. Om du vill göra en hårförlängning kommer du att behöva ungefär 100 gram. Om du önskar kan du även blanda olika färger för ett snyggt resultat. Vårt löshår är till bra pris för att vara av en så otroligt bra kvalité. Du handlar med Klarna vilket garanterar säker e-handel.

Exklusiv kvalité

Om du vill göra en förlängning eller förtjockning ska du använda hår som håller europeisk standard och är tillverkat av det bästa äkta håret. Genom att köpa #6 brunt löshår gör du en investering eftersom ett äkta löshår kan användas om och om igen. Sköter du om det enligt skötselanvisningarna kommer det att ha en mycket lång livslängd. Bombshell Exclusive är ett nästintill obehandlat löshår som inte innehåller en rad olika kemikalier. Det är skonsamt behandlat med sulfatfria produkter vilket gör det mer naturligt och hälsosamt än andra löshår på marknaden. Endast en lätt färgning har gjorts för att uppnå vissa önskade nyanser. Dess mjuka, naturliga textur gör det extra följsamt och därför mycket lätt att styla. Det känns verkligen att det är av högsta kvalité och för dig som vill ha ett tjock fint hårsvall till det bästa priset är det perfekt. När du väl börjat använda #6 brunt löshår kommer du aldrig vilja använda något annat.

Skötsel av Bombshells® löshår:

  • Borsta håret två gånger per dag för att undvika tovor
  • Undvik att borsta när håret är vått
  • Använd borstar som är avsedda för löshår
  • Var noga med att reda ut vid fästen för att undvika trassel
  • Undvik helst bad i saltvatten och klorerat vatten
  • Fläta gärna håret för att skydda det mot väder och vind när det behövs
  • Det rekommenderas att inte bleka eller färga löshår
  • Vissa sjukdomar och mediciner fungerar inte tillsammans med löshår
  • Förläng livslängden på håret genom att fläta det när du ska sova
  • Använd stylingprodukter från HelloBombshell och följ anvisningarna

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.